CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor!

9 Aralık’ta Başlıyoruz…Bahçe Park Çocuk Kulübü 9 Aralık’ta Başlıyor… ECE TÜRKİYE yönetiminde faaliyete giren CarrefourSA Bahçe Park Alışveriş Merkezi, minik ziyaretçilerine yönelik büyük sürprizlerle hizmetlerine devam ediyor. Alışveriş Merkezi, “Bahçe Park Çocuk Kulübü” projesiyle, 9 Aralık 2011’den itibaren tüm çocukları her ay farklı bir konseptle sanat, iletişim, bilim, teknoloji içeren sayısız aktiviteyle buluşturacak.

CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor!

                                                                                             



 

 

9 Aralık 2011’de “Yılbaşı Özel Çocuk Atölyeleri” ile miniklere ve yaklaşan yeni yıla “merhaba” diyecek olan “Bahçe Park Çocuk Kulübü”, üç gün sürecek mini yeni yıl etkinlik serisinin ardından 21 Aralık’ta “Bahçe Park Çiçek Açtı” temasıyla daha da renklenecek. Minik ziyaretçilerine dört mevsim boyunca sanat, dört mevsim boyunca eğitim, dört mevsim boyunca eğlence, dört mevsim boyunca aktivite olanağı sunacak olan ve tüm çocukları yepyeni bir yaşama alanına davet eden “Bahçe Park Çocuk Kulübü”, hafta içlerini ve hafta sonlarını değerlendirmek isteyen minikler için paha biçilmez bir alternatif… Çevre bilinci ve doğaya üreterek katılım noktasında duyarlılığıyla dikkat çeken Bahçe Park Alışveriş Merkezi, aydınlık, huzurlu bir alışveriş imkanı sağlayan özel mimarisi ve dinlendirici arka bahçesiyle ebeveynler için vazgeçilmez bir alışveriş mekanı olduğu gibi, özel aktivite alanıyla da çocuklar için vazgeçilmez bir eğlenme-öğrenme mekanı olacak.

 GA Çocuk tarafından yürütülecek olan “Bahçe Park Çocuk Kulübü” aktiviteleri, yıl boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde birer saatlik atölyeler halinde uygulanacak ve kulüp üyeliği bütünüyle ücretsiz olacak. Kulübe üye olan minik ziyaretçiler,  tüm kulüp aktivitelerinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler ve bu yolla alışveriş merkezinin pek çok fırsatını ebeveynleriyle birlikte değerlendirebilecekler. Aktiviteler, çocukların hayatlarını doğru ve farklı yöntemlerle zenginleştirmeyi ve geliştirmeyi amaçlarken, bu eğlenceli öğrenme sürecini ev rahatlığında bir ortamda sunuyor. Çocukların yaş ve gelişim evreleri dikkate alınarak motor-mental ve fiziksel gelişimlerine destek olmak üzere, “3C+ Program” (Creative-Crazy- Comprehension/Genious) ile hazırlanan aktiviteler, beyinle bedensel gelişimi paralel devam ettirebilmek, takım halinde çalışabilme yeteneği kazandırmak, farklı ortamlara uyumu kolaylaştırmak, özgüven ve ifade yeteneğini artırmak amaçlarıyla hazırlandı ve temel olarak gözlem, araştırma, algılama, yaratıcılık, farkındalık, adaptasyon gibi mental ve motor becerileri geliştirmeye yönelik tasarlandı.

 “Bahçe Park Çocuk Kulübü”  açılışı 9 Aralık 2011 Cuma günü  “Yılbaşı Özel Çocuk Atölyeleri” ile gerçekleşecek.  9-10-11 Aralık günleri 14.00-18.00 saatleri arasında yeni yıl gecesine hazırlanacak olan çocuklar, sanat atölyelerinde tüm yılbaşı gecesi ihtiyaçlarını kendileri üretecekler.  Eğitmenlerinin desteğiyle üç günlük mini seriyi tamamlayacak olan katılımcılar, sanatın, yaratıcılıklarının ve özgürlüklerinin sınırlarını zorlayacaklar. Yılbaşı Özel Serisi, 11 Aralık’ta maskeli baloyla son bulacak ve küçük sanatçıların büyük eserleri seriyi izleyen günlerde aktivite alanında sergilenecek.

 15 Aralık 2011 günü “Bahçe Park Çocuk Kulübü” birinci ay konsepti başlayacak. “Bahçe Park Çiçek Açtı”  temasıyla hazırlanan etkinlikler, 15 Aralık 2011-15 Ocak 2012 aralığındaki çeşitli günlerde 14.00-18.00 saatleri arasında devam edecek. (Kış, Sonbahar, Yaz ve İlkbahar) Doğa tematiğiyle bezeli birbirinden renkli çok sayıda aktivite, Resim, Heykel, Oymacılık, Yaratıcı Drama, Tasarım, Dans, Müzik, Mitoloji, Kukla, Kolaj, Şiir, Maske ve Minik Bahçıvanlar Atölyelerinin yanı sıra Bitkiler Okulu ile bir akademi niteliği kazanacak. “Bahçe Park Çocuk Kulübü” üyeleri Aralık-Ocak aktivitelerinin sonunda sertifikalarını alarak yeni ayın etkinliklerine bambaşka bir motivasyonla hazırlanacaklar… Alışveriş Merkezi içinde bulunan Bahçelievler Media Markt ise özel bir destekle “Bahçe Park Çocuk Kulübü” üyelerine bazı sürpriz ürünlerde indirim hakkı tanıyacak.

 “Bahçe Park Çocuk Kulübü” aktiviteleri önümüzdeki aylarda farklı konsept ve içeriklerle gelişerek, renklenerek, cıvıl cıvıl aktivitelerle devam edecek. Tüm çocuklar bu keyifli ve eğitici saatlere davetlidir…

 

ARALIK 2011 ETKİNLİK PROGRAMI

“YILBAŞI ÖZEL ÇOCUK ATÖLYELERİ”

1.Gün   9 ARALIK 2011

14.00 – 18.00 Resim Atölyesi

15.00 – 16.00 Kartpostal Atölyesi  / Üç Boyutlu Kartpostal Yapımı  

16.00 – 17.00 Oyuncak Atölyesi / Anadolu Şans Bebekleri Yapımı 

17.00 – 18.00 Biblo Atölyesi  / Yeni Yıl Ağacı Bibloları Yapımı            

18.00 – 19.00 Minik Şefler Atölyesi / Çikolatalı Yeni Yıl Keki Yapımı

2.Gün   10 ARALIK 2011

14.00 – 18.00 Resim Atölyesi

14.00 – 15.00 Rölyef Atölyesi  / 3 Boyutlu Yeni Yıl Resimleri Yapımı 

15.00 – 16.00 Mozaik Atölyesi  / Uğur Böceği Mozaiği Yapımı

16.00 – 17.00 Paper Toys Show  / Kokeshi / Japon Şans Bebekleri Yapımı

17.00 – 18.00 Minik Şefler Atölyesi / Yeni Yıl Çikolataları Yapımı

3.Gün   11 ARALIK 2011

14.00 – 18.00 Resim Atölyesi

14.00 – 15.00 Heykel  Atölyesi / Beyaz Kilden Kardan Adam Heykelleri Yapımı

15.00 – 16.00 Maske Atölyesi /  Yeni Yıl Maskeleri Yapımı  

16.00 – 17.00 Minik Şefler Atölyesi / Yeni Yıl Pastası Süsleme

17.00 – 18.00 YENİ YIL SERGİSİ HAZIRLIKLARI VE MASKELİ BALO

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER