Beykoz Yeni Parklarla Daha da Güzelleşiyor

Vatandaşlarımızın birlikte vakit geçirebileceği, ailelerin nefes alabileceği, çocukların güvenle koşup oynayabileceği parklarımızın sayısı 111’e ulaştı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kanlıca Hacı Muhittin Parkı, Baklacı Mahallesi Çocuk Parkı ve Çengeldere Beyaz Camii Çocuk Parkı düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Beykoz Yeni Parklarla Daha da Güzelleşiyor
İlçemizin dört bir yanında Beykozlular için oluşturulan sosyal alanlara biri Kanlıca, ikisi de Çavuşbaşı’nda inşa edilen parklarla üç mekân daha katıldı.
Vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebileceği, çocuklarımızın da güvenle eğlenebileceği alanlar oluşturarak ilçe sakinlerinin hizmetine sunan Beykoz Belediyesi, ilçemizin çehresini güzelleştirmeyi sürdürüyor. Çeşitli oyun grupları ve fitnes aletlerinin yer aldığı parklar, küçüklerin ve büyüklerin yararlanabileceği şekilde tasarlandı.

Yenilenen Kanlıca Hacı Muhittin Parkı ve yeni yapılan Çengeldere ve Baklacı Mahallesi parklarının açılış törenleri Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Kanlıca Muhtarı Refik Zengin, Çengeldere Muhtarı Remzi Erdoğan, Baklacı Muhtarı İbrahim Şahin ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Açılışlarda yaptığı konuşmalarda Beykoz’u daha güzel, daha yaşanabilir, modern kent hizmetleri ve imkânlarıyla donatılmış bir ilçeye dönüştürmek için gece gündüz çalıştıklarına değinen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, park ve sosyal alan sayısını artırmak istediklerini fakat yer bulmakta ve imar konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Mevcut alanların da küçük olduğunu ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek, bunları büyütmek için çalışmalar yapıldığını söyledi.

Açılışlarda vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Çelikbilek’i, çocuklar yoğun ilgiyle karşıladı. Parkların yapımından dolayı Başkan Çelikbilek’e teşekkür eden çocuklar ve aileleri, hizmetlerin devamını dilediler.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER