AK PARTİ KADIKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI'NA, AV. HURŞİT YILDIRIM YENİDEN SEÇİLDİ

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Av. Hurşit Yıldırım kurduğu güçlü ekibiyle birlikte 2014’e yol aldı.

AK PARTİ KADIKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI'NA, AV. HURŞİT YILDIRIM YENİDEN SEÇİLDİ
AK PARTİ KADIKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI  4. OLAĞAN KONGRESİ
İLÇE BAŞKANLIĞI'NA, MEVCUT BAŞKAN  AV. HURŞİT YILDIRIM SEÇİLDİ

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Başkan Yıldırım, “Biz yazdığımızı yaptık, yaptığımızı yazdık”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Av. Hurşit Yıldırım  kurduğu güçlü ekibiyle birlikte 2014’e yol aldı.

AK Parti İstanbul Kongreleri Kadıköy’den sıtart aldı. Partililerin salona sığmadığı AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı 4. Olağan İlçe Kongresi’nde 10 ay önce atamayla gelen Av. Hurşit Yıldırım delegelerin oyunu alarak AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’na seçildi. Tek liste halinde seçimlere giren Başkan Yıldırım, bir önceki listinin yarısını değiştirerek 2014 yerel seçimleri için güçlü bir yönetim oluşturdu. 3 Aralık Cumartesi günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Şahan’ın sunuculuğunu yaptığı ve  Divan Başkanlığı’nı AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ömer Seyfi Aktülün, Divan Başkan Yardımcılığı’nı AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Selim Temurci, katip üyeliklerini İl Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Abdülkadir Çolak, AK Parti Kadıköy Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak ve AK Parti Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı İsa Sinan Göktaş’ın yaptığı AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, M. Belma Satır, Gürsoy Erol, Alev Dedegil, Gülay Dalyan, Muhammed Çetin, İsmet Uçma, Mehmet Tomaç, Bülent Turan, Mehmet Muş, Hüseyin Bürge, Ahmet Berat Çonkar, Muhammet Bilal Macit, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti İstanbul Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadıköy’ün delegeleri katıldı.   

Kadıköy’ü için birikimimiz de var, ekipte var, gücümüzde var, yüreğimizde var

AK Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’e, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’ya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a, İstanbul Milletvekilleri’ne, Belediye Başkanlarına, İlçe Başkanlarına, tüm Teşkilat mensublarına ve misafirlere evsahipliği yapmanın onuruyla sözlerine başlayan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, “Ülkemize hizmet için hiçbir şeyden kaçmadık. Kırk derece ateşı olan bebeğini, hasta yatakta ki anne-babasını, işini aşını bırakarak sahada çalışan siz teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Her türlü desteğini bizden esirgemeyen İl Başkanıma teşekkür ediyorum. Fikirtepe kentsel dönüşümü projesi ile bizlere destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Seçimlerde bizimle sahada gezip, önemli zamanlarını ayırarak oy artışımızda olumlu katkıları olan sayın Bakanıma teşekkür ediyorum. Kısaca oylarımızı yüksetmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Yıldırım, “Bu azimle AK Parti Kadıköy Teşkilatı olarak 2014 Yerel Seçimleri’nde Kadıköy Belediyesi’ni alacağız. Bunu yapmak için birikimimiz de var, ekibimizde var, gücümüzde var, yüreğimizde var” diye konuştu.

Biz yazdığımızı yaptık, yaptığımızı yazdık diyen  Başkan Av. Hurşit Yıldırım, “İlçeye özgü olan, “Bahara Merhaba Türk Sanat Müziği” konserlerimiz geleneksel hale geldi. Türk Sanat Müziği koromuz ilçe teşkilatımızın değerli üyelerinin uzun ve meşakkatli çalışmalarının sonucunda Kadıköylüler’e unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Kadıköy; metrobüs, tren istasyonları, vapur iskeleleri, İETT otobüs peronları ile bir aktarma merkezidir. Broşür dağıtımı, üye kaydı, AK Stand, tanıtım medya ve teşkilat çalışmalarıyla AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı olarak sadece Kadıköy’e değil tüm İstanbul’a her zaman katkı sağladığımızı buradan ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.

Bakan Bağış, ‘Türkiye’nin itibari arttı’

Bağış, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti gibi parti içi demokrasiyi işleten başka bir partinin olmadığını savundu.

'Türkiye'nin alternatiflerine bakıyorum, ana muhalefet partisinin genel başkanı daha oğlunun yaşını bilmiyor, ülkeyi yönetmeye talip diyen Egemen Bağış, şunları kaydetti: ''Türkiye'nin alternatiflerine bakıyorum, ana muhalefet partisinin genel başkanı daha oğlunun yaşını bilmiyor, ülkeyi yönetmeye talip. Biz aile üzerinden popülizm yapmaya karşıyız ama sayın Kılıçdaroğlu daha müsteşar yardımcısıyken, o evladı 14 yaşındayken onu sigortalı yapmayı akıl etmişti. 10 aylık torununu sigortalı yapmaya kalkışmıştı. Kemal Bey'e, sayın genel başkanımızın, başbakanımızın son dönemde verdiği Dersim dersinden sonra bir de matematik dersi vermemiz gerekecek. Demokrasi dersi versek, demokrasilerde oy kullanmanın çok büyük bir erdem olduğu, belki CHP'nin ambleminde kaç tane ok olduğu gibi...''

Son dönemde yurt dışında gidilen her yerde Türkiye'nin itibarının ne kadar arttığını gördüklerini ifade eden Bağış, Türkiye'nin yaktığı umut ateşinin Avrupa'yı ısıtmaya başladığını dile getirdi. Türkiye'ye son dönemde gelen küresel sermayenin yüzde 92'sinin Avrupa ülkelerinden olduğunu belirten Bağış, Avrupalı yatırımcıların Türkiye'yi en iyi alternatif olarak gördüğünü söyledi. İstanbul'un 2012 Avrupa Spor Başkenti olmasının önemine işaret eden Bağış, Avrupa Kültür Başkenti'nden sonra spor başkenti unvanı almasının İstanbul'un farkı olduğunu vurguladı.

Bağış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1930-1940'lı yıllarda olan olaylarla ilgili özür dileme erdemini göstermesinin takdir gördüğünü ifade ederek, ''Tabii ki tarihimizde birtakım karanlık dönemler var. Artık onlarla yüzleşebilecek cesaretimiz, azmimiz, kararlılığımız var'' diye konuştu.

Kongrelerin her zaman yenilenmenin, tazelenmenin, yeniden enerji ve heyecan depolamanın günleri olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, ‘’Kongreler, asla eskimeyecek ilke ve değerler etrafında yeni bir ruh ve yeni bir coşkuyla bir kere daha kenetlenmenin günleridir. Kadıköy uzun süredir çok kötü bir belediyecilik anlayışı tarafından yönetiliyor. Artık Kadıköy AK Parti belediyecilik anlayışıyla tanışarak, daha gelişmiş, daha iyi şartlara sahip bir ilçe olmalı. Bu kongrenin Kadıköy’ü AK Parti yönetim anlayışıyla tanıştırma kararının alındığı ve bu başarıyı yakalayacak kadroların seçildiği bir kongre olmasını diliyorum.” dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem de yaptığı konuşmada kongrelerin önemine değindi. Erdem, ‘’ Kongreler partiler için güç kaynağıdır. Ancak Türkiye’de eski siyasi partiler kongreleri iyi yönetememiş ve bir çoğu bu yüzden tarihe karışmıştır. Kongreler bir savaş ya da vuruşma yeri değil, bir şölen ve birlik gibi görülmeli. Biz bu kongreleri bu duyguyla yapıp 2014 ve 2023 hedeflerimize ulaşmak için güç toplayacağız’’ diye konuştu.


Kongrede ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Milletvekili M. Belma Satır da birer konuşma yaptılar.

ASİL YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Alaattin KOPOZ
Aslı VAROL
Abdulkadir ORDU
Banu Çetinkaya
Birol BOZ
Merve EKŞİOĞLU AYDINLAR
Hamdiye BADILLI
Emin Ali ÖNDER
Fatuh SARUHAN
Göksel ÖKSÜZ
Esra BOYLU
Hasan TEK
İsa Mesih ŞAHİN
Levent FINDIKÇI
Mehmet KİRAZ
Mehtap Yeter Engin
Mustafa Haşim YILDIRIM
Alper Haktan ARSAL
Nükhet ŞAHİN
Osman KORKMAZ
Ömer ŞAHAN
Selçuk AKTÜRK
Serpil KAVRAK
Tahir Naci ÖZOKTAŞ
Abdulhakim SEZİK
Veli DALBUDAK
Hayrı SÜER
Kerim BİLGİLİ
Mehmet DENİZOĞLU

YEDEK YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Mustafa KÜÇÜKSARI
Naci BOZKURT
Y.M. Tuğrul SONKAN
Murat Savaş BÖLÜKBAŞI
Hüseyin Adil YELKENCİ
Abdullah YILMAZ
Nuri TAVUKÇU
Cüneyt ARİNÇ
Ayhan AYDIN
Bahattin AYDIN
Dursun TIĞLI
İhsan TAŞÇI
Murat YETİŞKİN
A. Sinan URAL
Meral DÖNMEZ
Meral ÇAYIR
Fatih ÜNAL
Lokman KAÇIR
Öner ÖZBEK
Aslan PARİM
Levent Sezgin KILINÇ
Bernagül KÜÇÜKÖZEN
Metin KAYABEYOĞLU
Metin ÇALAĞAN
Sedat AYDOĞAN
Leyla ADAO MEKDASHE
Kürşat AKIN
Zekeriya ZENGİN
Seher ÖZAYDIN
Emine GÜNDÜZ

İL DELEGE ASİL LİSTE

Hurşit YILDIRIM
Ayfer YAMAN
Muharrem ÖDEMİŞ
A. Ömer ABAMOR
İnci AKBULAK
İsa Sinan GÖKTAŞ
Hasan KARAHAN
Emine ÇINAR AKALIN
Elif ESEN
İse Mesih ŞAHİN
Osman KORKMAZ
Orhan KAHYA
Mukail BEKTAŞ
Hasan TEK

İL DELEGE YEDEK  LİSTE

Sertip AKŞAHİN
Birol BOZ
Elih Lale AKÇAY
Hüseyin ÜNAL
Aslı VAROL
Özcan ATEŞ



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER