Kasım Aydın, CHP Kâğıthane ilçe başkan adayı.

Hiçbir koltuk, hiçbir sandalye, Deniz Gezmişin idama giderken tekmelediği sandalyeden daha anlamlı değildir. Sarıgülcü değil CHP’liyim diyen, Gazeteci Kasım Aydın CHP Kâğıthane ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kasım Aydın, CHP Kâğıthane ilçe başkan adayı.

Kasım Aydın,”Biz kavgadan yana değiliz ama gerçekleri örtmekten yana da değiliz, Eğer biz emekten yana bir partiysek söylemlerimiz emekten yana ise bunun mücadelesini yapıyoruz. Ama her mücadeleyi bir sandalye kavgası diye yorumlama kolaylığına kaçanlar, bir kez daha söylüyorum. Siyasette gelecek hiçbir sandalye, Deniz Gezmişin idama giderken tekmelediği sandalyeden daha anlamlı değildir. Biz bunun bilinciyle yola çıkıyoruz” dedi
.

Eski İlçe başkanı görevde alındıktan sonra iyi bir süreç götürülmemiştir. Diye açıklamalarını devam eden Kasım Aydın,” Partimiz geçiş döneminde. Zeynel Öztürk, Bayram Aparanoğlu, Ali Yavuz gibi kişileri ilçe başkanı yapıp, Abi formülü uygulanacağına, 1000 isim saysanız hiç akla mantığa sığmayan, Türkiye Değişim Hareketi, TDH gelen Sarıgülcü Gökhan Pektaş’ı getirerek büyük bir hata yapmıştır. Ben hiçbir zaman CHP’sinden başka bir partinin bekçiliğini yapmadım. Annemizden doğduğumuzdan beri bu partinin hizmetinde olduk” dedi
.
Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyleyen Kasım Aydın,” Genel başkanımızla Kâğıthane’yi Konuşurken, yapılan liste savaşlarını anlatırken “En sonunda ben ilçe başkan adayı olacağım” dediğimde. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu” CHP her üyesinin hizmet için her yere talip olabilir, sende git çalış sandıktan çık, Seninle alakalı hiçbir sıkıntı yok. Aday listesinde seninde ismini görmek istiyorum” dedikten sonra Aday olmaya karar verdim” diyen Kasım Aydın CHP Kâğıthane ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
.
İstanbul il başkan yardımcısı Kemal Taştan destekli Mehmet Ali Yüksel ve İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı destekli Gökhan Pektaş, kendilerine göre delege hazırlandığı konuşuluyor. Nasıl sandıktan çıkacaksınız bu şartlarda ? sorumuza Kasım Aydın,” Hiç önemli değil Kâğıthane’nin 400 delegesi var, Yeni Tüzük’e göre %10 kotasıyla 40 delege yapar. Ben aday olmak için kimin adamı olursa olsun, ben 40 delegeden fazlasını rahatça bulurum. Kongreyi kaybetsem ne olur ki, CHP’de aday olmak bile bir şereftir. Ama ben inanıyorum bu tatlı yarıştan birinci ben çıkacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2012, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER