Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, tüm il teşkilatının istifa ettiğini açıkladı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, tüm il teşkilatının istifa ettiğini açıkladı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, tüm il teşkilatının istifa ettiğini açıkladı.
SP İstanbul'da istifa depremi Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, tüm il teşkilatının istifa ettiğini açıkladı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, teşkilat olarak partiden istifa ettiklerini söyledi. Erdoğan, Numan Kurtulmuş saflarında yer alacaklarını belirtti.

Saadet Partisi'nden ayrılmalar eski Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un ayrılışının ardından devam ediyor. Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı da bugün partiden istifa etti. İl binası önünde toplanan teşkilat üyeleri adına açıklama yapan İl Başkanı Erol Erdoğan, konuşmasında Süleyman Arif Emre'ye, Recai Kutan'a Hasan Aksay'a, Fehmi Cumalıoğlu'na teşekkür ederken, "Ve tabi ki, Erkan hocamıza da teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kat kat sevaplandırsın. Ancak o ruhun peşinde olduğumuz için de göçe zorlandık. Olsun, olanda hayır vardır.

O ilk söz, o kuşatıcı ruh, hoşgörülü ve ufku açık siyaset. Giden mi o sözün, ruhun, siyasetin peşinde yoksa kalan mı? Bu sorunun cevabı önemli" dedi. Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Gidişimiz, ideallerimizi gerçekleştirebileceğimiz, hizmetimizi yapabileceğimiz, erdemlerimizi evrenselleştirebileceğimiz huzurlu bir mekan inşası içindir. Herşeyimizi anlamsızlaştıran kavgalardan ayrılıp bizi insan yapan ruhun etrafında biraraya geliyoruz. Numan Kurtulmuş ile birlikteyiz. 'Siyasete seviye gelsin' diyenlerin, laf değil, çözüm ve proje isteyenlerin, 'Kavga değil, dostluk' diyenlerin dilekleri gerçekleşsin diye toparlanıyoruz ve yeniden yola çıkıyoruz." Grup, açıklamanın ardından, polisin de güvenlik önlemi aldığı binanın önünden ayrıldı.

Kaynak : internethaber.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109