KLASİK OTOMOBİLLER; CUMHURİYET KUTLAMALARINDA BAĞDAT CADDESİ’NDE VE AUTO SHOW 2010 FUARINDA

KLASİK OTOMOBİLLER; CUMHURİYET KUTLAMALARINDA BAĞDAT CADDESİ’NDE VE AUTO SHOW 2010 FUARINDA

KLASİK OTOMOBİLLER; CUMHURİYET KUTLAMALARINDA BAĞDAT CADDESİ’NDE VE AUTO SHOW 2010 FUARINDA
KLASİK OTOMOBİLLER;
CUMHURİYET KUTLAMALARINDA
BAĞDAT CADDESİ’NDE VE
AUTO SHOW 2010 FUARINDA


İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) Üyeleri, klasik otomobilleriyle birlikte Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 87. yılı Kutlamaları Kapsamında Bağdat Caddesi’nde yapılacak resmi geçit töreninde konvoy oluşturacaklar.

Kuruluşunun ikinci yılında İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) etkinlikleri tam gaz devam ediyor. İlk yıl Ankara’ya giderek Anıtkabir’i toplu halde ziyaret eden dernek üyeleri daha sonra Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 86.yılı kutlamaları kapsamında İstanbul Vatan Caddesi’nde düzenlenen resmi geçit törenine elli araçla katılmışlardı. Dernek üyeleri, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve Cumhuriyet değerlerine bağlılıklarını ifade etmek adına bu yıl da Kadıköy Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek resmi geçit törenine yaklaşık aynı sayıda klasik otomobille katılacak ve nostalji rüzgarları estirecekler.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği, bir döneme damgasını vurmuş mevcut klasik araçları günümüz koşullarında yaşatarak, geleceğe taşıyabilmek misyonuyla kuruldu ve faaliyetlerine bu yönde devam ediyor.

İKOD aynı gün Auto Show 2010 fuarında da stand açarak, klasik otomobilleri severleriyle buluşturacak. Bir hafta sürecek fuarda, İKOD standını ziyaret eden misafirler; klasik otomobillerle ilgili paylaşımlarda bulunacaklar ve keyifli anlar yaşayacaklar….

İKOD - CUMHURİYET KUTLAMALARI RESMİ GEÇİT

31 EKİM 2010 10.00 BAĞDAT CADDESİ FENERYOLU  SAAT: 10.00

İKOD - AUTO SHOW 2010 STANDI

29 EKİM – 07 KASIM 2010 CNR EXPO 3.SALON YEŞİLKÖY

www.ikod.org.tr – [email protected]

Tel: 0532 5404929

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER