KLASİK OTOMOBİLCİLER VE SANATÇILAR YEŞİLÇAM KAFE'DE BULUŞTU.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Üyeleri, Yeşilçam sinemasınadamgasını vurmuş oyuncuların siyah-beyaz fotoğraflarıyla ve dönemeilişkin aksesuarlarla dekore edilen yeni dernek merkezlerininaçılışına yine 50 yıl öncesinde Türk sinemasında da kullanılmış veşimdilerin klasikleşmiş otomobilleriyle katıldılar.

KLASİK OTOMOBİLCİLER VE SANATÇILAR YEŞİLÇAM KAFE'DE BULUŞTU.


Klasik otomobil aksesuarları, torpidoları, maketleri, neon lambalarıve fotoğraflarıyla dekore edilen yeni merkezin, bir bölümü denostaljik Yeşilçam temasıyla donatıldı ve kafe şeklinde tasarlandı.

Özellikle 1960'lı ve 1970'li yıllarda Türk sinemasına büyük emekvermiş Türkan Şoray, Filiz Akın,Ediz Hun,Cüneyt Arkın,GökselArsoy,Tarık Akan gibi oyunculara ve film setlerine ait foto blokların duvarlara asıldığı kafede, lambalı radyo, çevirmeli telefon, duvarsaati gibi döneme ait aksesuarlar da unutulmadı.

Açılışını klasikotomobillere sevdalı Zeki Alasya,Erkan Can,Şevket Çoruh,FarukPeker,Tolga Savacı gibi sanatçılarla birlikte yapan dernek üyeleriaçılışa yarım asrı devirmiş  Chevrolet, Buick,Ford,Cadillac,Oldsmobile  marka otomobilleriyle katıldılar.

Doğukan Manço'nun disk jokeyliğinde Barış Manço şarkıları dinlediler.

Sanatçılarla birlikte İKOD'un 10.yıl pastasının kesimiyle devam eden günde çok renkli dakikalar yaşandı...

Klasik otomobilleri günümüz koşullarında muhafaza ederek geleceğetaşımak misyonuyla hareket eden İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği,kurulduğundan bugüne kadar pek çok renkli aktiviteye imza attı.

Ankara'da Anıtkabir, Selanik'de Atatürk Evi, Çanakkale'de Şehitliklerve Eskişehir'de ilk yerli otomobil Devrim Ziyaretleri gibietkinlikleri organize eden dernek, farklı bir etkinliğe daha imzaattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109