Klasik Otomobilciler Atamızın Doğduğu Eve Gidiyor…

Klasik Otomobilciler Atamızın Doğduğu Eve Gidiyor…

Klasik Otomobilciler Atamızın Doğduğu Eve Gidiyor…
İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) Üyeleri,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Atamızın Selanik’de doğduğu evi ziyaret edecekler.

Kuruluşunun ilk yılında Atamızın ebedi istiratgahı Anıtkabir’i ziyaret eden İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Üyeleri,bu yıl Mobil 1’in destekleriyle 19 Mayıs 2011’de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’de dünyaya geldiği ve şimdilerde müze olan evini ziyaret edecekler.20 araçtan oluşacak klasik otomobil konvoyuyla yola çıkacak İKOD Üyeleri, Selanik güzergahı üzerinde İskeçe,Gümülcine,Dedeağaç gibi bölgelerdeki çeşitli Türk dernekleriyle de buluşarak,vatandaşlarımızla beraber olacaklar.
 
Kuruluşundan bu yana çok sayıda nitelikli etkinliğe imza atan İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği(İKOD),şanlı tarihimizin temellerini atanlara sonsuz saygı misyonunu da her zaman bünyesinde taşıyor. Aynı zamanda tarihi birer değer olarak gördüğü klasik otomobilleri, gelecek kuşaklarla tanıştırabilmek adına,koruyor,onları halkla buluşturuyor ve bu uğurda mücadele veriyor.

 
 
TARİH : 19 MAYIS 2011
YER : TEM MAHMUTBEY GİŞELER – BAĞCILAR
SAAT : 07.00 SELANİK’E KONVOYLA HAREKET
E-MAIL: [email protected]
www.ikod.org.tr
İRTİBAT: (0532) 540 49 29

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER