Maltepe Belediyesi ile Alzheimer Derneği ile işbirliği

Maltepe Belediyesi ile Alzheimer Derneği ile işbirliği

Maltepe Belediyesi ile  Alzheimer Derneği ile işbirliği
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Ali Poyrazoğlu’nun Habertürk kanalında yayınlanan Gölgede Muhabbet programına katıldı. Pazar akşamlarının keyifli alternatifi olan sohbet programında Başkan Zengin, Maltepe projelerini paylaştı.

 Daha çok insana nasıl hizmet edebileceğinin bir cevabı olarak belediye başkanı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Mustafa Zengin, cerrahlıktan başkanlığa geçişini “Siyaseti operatörler kurtaracak” esprisiyle özetledi. Yediden yetmişe tüm Maltepeliler için, Maltepe’yi yaşanılabilir kent haline getirmek için projeler ürettiklerini dile getiren Belediye Başkanı, 65 yaş üstü vatandaşlar için uygulamaya koydukları Altın Kart’ın geliştirilebilir bir proje olduğunu söyledi.

 Başkan Zengin, programın bir diğer konuğu olan Türkiye Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Murat Emre ile yayın öncesinde sohbet ettiklerini ve işbirliği yapacaklarının sinyalini verdi. Cumhuriyet Eğitim Merkezi, Altın Kart, her okula iki akıllı tahta, ücretsiz tiyatro gösterileri, çocuk oyunları, tiyatro okulu gibi sosyal projelerle öne çıkan Maltepe Belediyesi’nin tüm belediyelere örnek olması gerektiğini belirten Ali Poyrazoğlu, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’den de meslektaşlarına yol gösterici olmasını istedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER