Tuzla Belediyesi 2010 yılı Faaliyet Raporu Onaylandı

Tuzla Belediyesi 2010 yılı Faaliyet Raporu Onaylandı

Tuzla Belediyesi 2010 yılı Faaliyet Raporu Onaylandı
 Tuzla Belediyesi 2010 yılı faaliyet raporu, Belediye meclisinde görüşüldü. Başkan Dr. Şadi Yazıcı, faaliyet raporuyla ilgili yaptığı konuşmada, belediyenin 2010 yılında yaptığı hizmetleri ayrıntılarıyla anlattı. Görüşmelerin ardından 2010 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. 

Tuzla Belediye Meclisi, Nisan ayı oturumu, Faaliyet raporunun görüşülmesi üzerine Başkan vekili Muzaffer Aytemur başkanlığında toplandı. Gündemin 1 inci maddesi gereğince yapılan yoklamada çoğunluğun bulunduğu belirlendi. Tuzla Belediyesi'nin bir yıllık faaliyetlerinin müdürlük çalışmaları çerçevesinde özetlendiği rapor, gündemde ele alınarak tartışıldı.

  Gece Gündüz Çalışıyoruz Faaliyet raporu hakkında söz alan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, meclis üyelerine 1 yıllık çalışmaları hakkında bilgi verdi. AKOS ( Akıllıkent Otomasyon Sistemi), Gönül Elleri Çarşısı, Şelale Park Projesi, Sahil düzenleme, Sosyal tesisler, Eğitim Projeleri, Temizlik çalışmaları, Marina, Belediye bütçesi ve Stratejik plan hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı; Belediye olarak başarılı bir yıl geçirdiklerini belirtti.

Tuzla Belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Yazıcı " ilçemize kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz aralıksız çalışıyoruz. Göreve gelmemizle birlikte ilçemizin önceliklerini belirledik. Yaptığımız stratejik planlamaya uyarak ilçemiz adına projelerimizi hayata geçiriyoruz." Dedi. Tuzla İçin Kamu Binalarını Biz Yapıyoruz Belediye hizmet binasının vatandaşlara hizmet noktasında daha iyi hizmet verebilmesi için Mevcut Binaya ilave hizmet binası yapacaklarını söyleyen Başkan Yazıcı " biz Tuzlalıların tüm kamu kurumlarından iyi hizmet alabilmeleri için fiziki ortamlarını güçlendiriyoruz. Yetersiz olan Kaymakamlık hizmet binasını belediye imkanlarımızla yeniledik.

 Aile Sağlık Merkezlerinin vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet vermesi için sağlık ocakları yaptık. Tuzla İlçe Emniyetine yeni bir bina yapıyoruz." Dedi.  Başkan Dr. Şadi Yazıcı'nın konuşmasının ardından Ak Parti Grubu adına Meclis Üyesi Tuncay Yıldırım söz alırken CHP grubu adına Salim Gürsoy konuşma yaptı. Raporun görüşülmesinin ardından, 2010 yılı faaliyet raporu, 21 kabul, 8 ret, 3 geçersiz oyla mecliste kabul edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER