Şampiyon Maltepespor

Şampiyon Maltepespor

Şampiyon Maltepespor
Maltepespor’un, şampiyonluğu bayram coşkusuyla kutlandı. Mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligi 10.Grup'ta son hafta deplasmanda Osmanelispor'u 3-2 yenerek 3.Lig'e yükselen Maltepespor’lu futbolcular ve kulüp yöneticileri ''Şampiyonluk Kutlamaları''nda Maltepelilerden büyük ilgi gördüler.

Maltepe Belediyesi, lig boyunca desteklediği Maltepespor’un son karşılaşması için onbeş otobüs kaldırdı. Zafer kazanmak için yola çıkan Maltepeli vatandaşlar Maltepespor’un yıldızlarını, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ve Maltepespor Kulüp Başkanı Nuri Erkoç ile birlikte karşıladı. Başkan Zengin yaptığı konuşmada,  “Şampiyonluk kupasını Maltepe’ye kazandıran Maltepespor oyuncularını ve yöneticilerini kutluyorum. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun.” dedi.

Maltepe Belediyesi'nin Maltepe Meydanı'nda organize ettiği kutlamalarda Maltepespor balonları, Maltepespor bayrakları ve sandviç dağıtıldı. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin şampiyon olan Maltepespor takımına şampiyonluk kupasını takdim etti. Başkan Zengin kupa töreninin ardından futbolcuların boyunlarına çiçek çelenkler ile birlikte madalya taktı, başkan ayrıca teknik heyete ve futbolculara birer saat hediye etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER