Cumhuriyet’in 88. Yılında Zeytinburnu'nda Tuluyhan Uğurlu Konseri

ZEYTİNBURNU, Dünyaca ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, Cumhuriyet’in kuruluşunun 88. yılında Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde sahne alıyor.

Cumhuriyet’in 88. Yılında Zeytinburnu'nda Tuluyhan Uğurlu Konseri

ZEYTİNBURNUDünyaca ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, Cumhuriyet’in kuruluşunun 88. yılında Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde sahne alıyor.
Gerçekleştirdiği yurt içi ve yurt dışı konserleriyle ve yazdığı eserlerle önemli başarılara imza atan Tuluyhan Uğurlu gerçekleştireceği Cumhuriyet Konseri’nde kendi yapıtlarından oluşan eserlerle seyircilerin karşısına çıkacak.
Ünlü piyanistin, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenleyeceği bu özel bir konserde; Mustafa Kemal Atatürk ve Güneşin Askerleri ile Senfoni Türk isimli eserlerinden bölümler seslendirecek
Konserde Tuluyhan Uğurlu’nun piyanosuna; kavalda Murat Toraman, kemanda Doğukan Çokşeker, vurmalı çalgılarda Gürkan Özkan eşlik edecek.
 
Tuluyhan Uğurlu’nun Cumhuriyet Konseri için hazırladığı özel konserinde; Anadolu Tutkulu İnsanların Ülkesi, Güneşin Askerleri, Hektoriun İntikamı, Antik Anadolu’dan Kahramanlık Öyküleri, Kurtuluş Savaşı Kızlarımız Kadınlarımız,  Cumhuriyet Trenleri ve Süvariler adlı eserler yer alacak.

Zaman zaman Anadolu Türküleriyle renklenecek olan konserde; Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerine de yer verilecek.

 
Tür:         Konser
Sanatçı: Tuluyhan Uğurlu
Tarih:     29 Ekim 2011 / Cumartesi
Saat :     20.00

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109