ALMAN DERGİSİ TÜRKİYE’Yİ İKİNCİ SEÇTİ

ALMAN DERGİSİ TÜRKİYE’Yİ İKİNCİ SEÇTİ

ALMAN DERGİSİ TÜRKİYE’Yİ  İKİNCİ SEÇTİ
Almanya’da haftalık yayınlanan  iletişim ve medya sektörünün en önemli dergilerinden biri olan W&V (Werben und verkaufen ) Türkiye’nin Kapadokya motifli afişini çok etkili olarak değerlendirerek ikinci seçti.

Almanya’daki iletişim ve medya sektörünün en önemli dergilerinden biri olan W&V (Werben und verkaufen )  dergisi Türkiye’nin “Hiç Bitmeyen Masal” sloganlı dış tanıtım kampanyasındaki  Kapadokya motifli afişini çok etkili olarak değerlendirdi.

Haftalık tirajı ortalama 31 bine ulaşan derginin Mart sayısında yapmış olduğu kapsamlı araştırma sonucunda Kapadokya temasının kullanıldığı  Türkiye tanıtım afişi ikinci sırada yer aldı.

W&V (Werben und verkaufen ) dergisi 1 milyon 100 bin online ziyaretçisiyle  geniş okuyucu kitlelerine ulaşarak, özellikle reklam ajansları, medya şirketleri ve reklam verenler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip ediliyor.

Turizm sektörünün önemli dergilerinden olan ve her hafta en başarılı reklam çalışmalarının listesini hazırlayan W&V, bu reklam ve başarı analizleri için “Psikometre-Testi” olarak adlandırılan ve IMAS enstitüsü tarafından geliştirilen reklam-kamu yoklama sistemlerini baz alan dergi  Türkiye’nin Kapadokya motifli afişine ikincilik ödülünü ve başarı sıralamasını 120 kişiye, 16 farklı reklam afişi göstererek beğenilme ve akılda kalma oranlarına göre belirledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109