“9’dan 90’a Darüşşafaka Sergisi” İstanbul Optimum’da

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un danışmanlığında hayata geçirilen “9’dan 90’a Darüşşafaka Sergisi” 18 Haziran’da İstanbul Optimum Outlet’te ziyaretçilere açılıyor.

“9’dan 90’a Darüşşafaka Sergisi” İstanbul Optimum’da
Darüşşafaka Cemiyeti’nin öğrencileri ile bağışçılarını bir araya getiren, fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un danışmanlığını üstlendiği “9’dan 90’a Darüşşafaka Sergisi” 18 – 24 Haziran tarihleri arasında İstanbul Optimum Outlet’te sanatseverler ile buluşuyor.

Darüşşafaka Cemiyeti, hem 9-18 yaş arası babası hayatta olmayan maddi olanakları yetersiz çocuklara eğitim veren, hem de bağışçılarının bakımlarını gerçekleştiren bir kurum olmasından dolayı cemiyet öğrencileri ve onların okumalarını sağlayan bağışçılarını bir araya getirmek için bu projeyi tasarladı.

Bağışçıların ve öğrencilerin birbirlerini hayallerindeki mesleğin kostümüne bürünmüş olarak fotoğrafladığı projedeki en küçük öğrencinin 9, en yaşlı bağışçının ise 90’lı yaşlarında olması nedeniyle sergiye “9’dan 90’a” adı verildi. Projede yer alan Darüşşafaka’lı öğrenciler fotoğraf kulübüne üye olan ve fotoğraf çekmeye ilgi duyan çocuklar arasından seçilirken, bağışçılar arasından seçim gönüllülük esasına göre gerçekleştirildi.


İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler”  konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar ve alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

İstanbul Optimum Outlet Hakkında Ayrıntılı Her Şey İçin:
E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul -
Tel: 0 (216) 664 14 14

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2012, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER