Ayazma'ya nitelikli konutlar geliyor Ağaoğlu, Ataşehir’e kazandırdığı dev proje My World’u daha da geliştirerek Avrupa’ya taşıyor

Ayazma'ya nitelikli konutlar geliyor Ağaoğlu, Ataşehir’e kazandırdığı dev proje My World’u daha da geliştirerek Avrupa’ya taşıyor

Ayazma'ya nitelikli konutlar geliyor Ağaoğlu, Ataşehir’e kazandırdığı dev proje My World’u daha da geliştirerek Avrupa’ya taşıyor
Ayazma'ya nitelikli konutlar geliyor
Ağaoğlu, Ataşehir’e kazandırdığı dev proje My World’u daha da geliştirerek Avrupa’ya taşıyor


Başakşehir-Ayazma'da, Atatürk Olimpiyat Stadına komşu yaklaşık 200 dönümlük bir arazi üzerinde inşa edilecek olan My World Europe, bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını karşılayacak ve bu bölgede yaşam ve yatırım amacı ile konut satın alabilecek kitlenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. TEM otoyoluna cephesi ve Metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerine bulunmaz bir ulaşım kolaylığı sağlayan My World Europe ile Ağaoğlu, bir konuttan beklenebilecek tüm özellikleri, kaliteyi ve prestiji imkansız denebilecek fiyat ve ödeme koşullarıyla sunuyor.

My World Europe; Golf Residences, Arena Residences ve Pool Residences olarak adlandırılan 3 ayrı tipte, toplam 17 blokta 3060 daireden oluşuyor. Pool Residences, 32'şer katlı, 6 blokta 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 768 daireden oluşuyor ve bu bloklar 130m. uzunluğunda devasa bir açık havuzun etrafında konumlanıyor. Su kaydıraklarıyla daha da eğlenceli hale getirilen bu açık havuz tüm My World Europe sakinlerinin dinlenebileceği ve eğlenebileceği cazibe noktalarından birisi olacak. Pool Residence dahilindeki dairelerin hepsinde artık bir Ağaoğlu özelliği haline gelen kat bahçeleri bulunuyor. Projenin %87'si yeşil alanlardan oluşuyor ve zemin üzerinde otoparklara yer verilmiyor, tüm daireler yeraltında kapalı park yerine sahip olacaklar.

Arena Residences, karşılıklı şekilde 3'er bitişik bloktan oluşacak şekilde bir meydan etrafında konumlandırılmış toplam 6 blokta 1402 daireden oluşuyor. Çok dinamik ve karakteristik bir mimarisi olan bu blokların kat yüksekliği 17 ile 25 arasında değişiyor ve bu bloklarda normal katlarda 1+1 ve 2+1 daireler yer alırken teras katlarında ise her birisinin muhteşem özel terasları olan 3+1 daireler bulunuyor. Bloklara ismini veren meydan ise tam bir yaşam alanı olacak. Açık bir meydan havuzunun etrafında konumlandırılmış 47 adet dükkan hem projenin sosyal hayatının merkezini oluşturacak hem de cafe, restaurant, market gibi üniteleriyle yaşayanların tüm alış veriş ihtiyacına cevap verecek. Arena Residence'da zeminde yer alacak dairelerin bir kısmında özel bahçe kullanımı imkanı da olacak.

Proje genelinde yer alacak açık futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile My World Europe sakinlerinin, gençlerin ve çocukların oyun ve spor ihtiyaçları karşılanırken meydanda konumlanan Kaykay özel parkurunda gençler bu popüler aktivitede yarışma ve eğlenme imkanı bulacaklar. Projede spor meraklılarının formlarını koruyabilecekleri bir kapalı spor salonu ve çocuklar için bir kreş de bulunacak. Yine My World Europe'a komşu olacak şekilde Ağaoğlu tarafından inşa edilecek Anadolu Lisesi de gençlerin eğitimleri hakkındaki endişelere son verecek.

8XY8E8Xayazma-ya-nitelikli-konutlar-geliyor--atasehirweb-730.jpg

PROJE İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ !

AĞAOĞLU ADRES TELEFON PROJE BİLGİLERİ  İÇİN TIKLAYINIZ !

Projenin üçüncü kısmı olan Golf Residences ise 5 blokta toplam 890 adet daireden oluşuyor, 2+1, 3+1 ve 4+1 bu daireler bir golf antrenman sahası (drive range) ve kısa tur bir golf sahasına komşu olarak konumlandırılmış. Bu bölümde bir golf klübü, 2 ayrı açık havuz ve yine açık spor sahaları bulunuyor. Golf Residence'daki tüm dairelerin geniş kat bahçeleri bulunuyor. Ayrıca, My World Europe ikiz olarak planlanmış toplam 20 adet villaya da ev sahipliği yapıyor. Brüt 230 m2 alana sahip olacak bu 4+1 villaların bahçeleriyle birlikte alanı 286 m2'ye ulaşıyor.

My World Europe dahilinde yer alacak Golf, Arena ve Pool Residence'ların tamamı için bir Call Center altyapısı ile merkezi olarak 7/24 residence hizmetleri veriliyor olacak; teknik servis, concierge, kişisel asistan, indirimli alış veriş ve rezervasyon imkanı, taşınma ve dekorasyon, satış ve kiralama gibi hizmetler yaşayanların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109