Vahap Yartaş“tan Miraç Kandili Kutlaması

Miraç Kandili Gecesi’nin, dünyadan arşa yapılan kutlu yolculuk gecesi olduğunu ifade eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Başanı Vahap YARTAŞ, bir kutlama mesajı yayınlayarak, tüm Müslümanların Miraç Kandili’ni tebrik etti

Vahap Yartaş“tan Miraç Kandili Kutlaması
Kandillerin; insanlığın önünü aydınlatan, birlik, beraberlik, kardeşlik, akrabalık, komşuluk gibi manevi değerlerin güçlendiği ve paylaşmanın arttığı mübarek geceler olduğuna dikkat çeken Vahap YARTAŞ, yayınladığı Miraç Kandili kutlama mesajında şunları kaydetti:

“Kandil geceleri; insanımızın manevi duygularının güçlendiği ve kardeşlik, komşuluk, akrabalık ilişkilerinin arttığı çok önemli ve özel gecelerimizdir. Milletimiz bu gecelerde; anne-babaları, eş, dost, akrabalarının iyilikleri için dua ve niyazda bulundukları kadar, Müslüman kardeşleri ve tüm insanlığın huzur ve refahı için de en samimi duyguları ile dua ederek, iyiliği çoğaltmanın ve paylaşmanın en güzel örneğini sergilemektedirler. Miraç Kandili de büyük bir samimiyet ve coşkuyla kutlanan mübarek gecelerimizden birisidir. Peygamber Efendimi Hz. Muhammed (s.a.v)’in, Allah’ın takdiriyle mana alemine gerçekleştirdiği hikmet dolu bir gece yürüyüşü ve dünyadan arşa yükseliş yolculuğudur. Bu mübarek Miraç Kandili Gecesi’nin, insanımızın kalbinde iyilikten, kardeşlikten ve paylaşmadan yana güzel duygular yeşertmesini, manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin yeniden hatırlanmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle idrak edeceğimiz Miraç Gecesi'ni tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, Çankırımız’a, ülkemize ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2012, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER