ÇanGenç Bahar Kahvaltısı Büyük Bir Katılım ile Gerçekleşti.

10 Haziran Pazar günü Eminönü Saray Muhallebicisi salonunda gerçekleştirilen Çankırı Gençlik ÇanGenç Bahar Kahvaltısı Çankırılı Gençlerin coşkulu katılımı ile gerçekleşti.

ÇanGenç Bahar Kahvaltısı Büyük Bir Katılım ile Gerçekleşti.


Çankırı Gençlerini bir araya getirmek, samimi bir ortam oluşmasını sağlamak ve Çankırı Gençliği’nin İstanbul’daki varlığını 2008 yılından bu yana sürdüren ÇanGenç gölgesinde toplayan ÇanGenç Yönetim Kurulu ve Organizasyon ekibinin çalışmaları ile Çankırı Gençler Baharı birlikte karşıladılar.

İstanbul’un iki yakasını bu sefer ÇanGenç birleştirdi…

Asya ve Avrupa yakalarından Bahar Kahvaltısına katılan gençler güzel bir ortam ve sürpriz konular ile bir araya geldi. Hazırlanan ÇanGenç yazılı anahtarlık ve rozetler takdim edildi.

Sürpriz konuk Engin ÇAĞLAR’DAN Çankırı Gençlerine destek…

ÇanGenç Bahar Kahvaltısında bir araya gelen gençler ÇanGenç Organizasyon Komisyonunun çalışmaları ile sürpriz bir konuğu ağırladı. Türk Sinemasının ünlü jönlerinden Engin ÇAĞLAR sürpriz konuk olarak Çankırı Gençler ile bir arada kahvaltı ve sohbete katıldı. 

Engin ÇAĞLAR konuşmasında;

‘’ Çankırı Gençlerinin bu birlikteliği diğer il gençlerine örnek olmasını diliyorum. Bundan sonraki dönemlerde benim üzerime düşecek olan her görevde yanınızda olacağım.’’ şeklinde idi.



ÇanGenç Başkanı Ercan GÜLMEZ konuşmasında;

‘’ Emeği geçen her bir bireye ve bugünde bizi yalnız bırakmayan siz dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra Birlik ve Beraberlik örneğinin en iyi ve ciddi korunacağı bir merkeziniz var.

Adı ÇanGenç.

Dernek kapımız Çankırı aşkı ile yanan ve bizler ile hep en önde olmak isteyen siz değerli arkadaşlarımıza açıktır. Biz var olan kapıyı açtık, içeri girmesi sizden’’ şeklinde konuşmasını sonlandırdı.’’




Sonrasında Çandef Genel Başkanı Vahap YARTAŞ’IN ailesi ve çalışma arkadaşları ile katıldığı kahvaltıda Vahap YARTAŞ;

‘’ Çankırı Gençlerinin önü daima açık. Yapılan ÇanGenç Olağan Üstü Kurul heyecanı hala dün gibi aklımda. Gençlerin önünü açacağız.’’ şeklinde konuştu.



Kahvaltı sonrası Eminönü’nde başka bir mekâna geçen Çankırılı Gençler günün geri kalan kısmını birlikte ÇanGenç Genel Dernek Merkezinde geçirdiler. Çankırı Gençlere ve ÇanGenç Yönetim kuruluna izledikleri yolda başarılarının devamını diliyoruz.

Haber/Foto/Özlem ILGAZ

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2012, 14:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Enes Bembeyaz
Enes Bembeyaz - 12 yıl Önce

teşekkürler çangenç..

Yasemin ÇİM
Yasemin ÇİM - 12 yıl Önce

Birlik ve Beraberliğin sağlanmasında biz Çankırılı Gençleri böyle güzel etkinlikler ile bir çatı altında toplayan Çangenç'e yürekten TEŞEKKÜRLER..

SIRADAKİ HABER