Ataşehir Engelliler Derneğinden Teşekkür Ziyaretleri

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği, verdiği destekler için Ataşehir belediyesine teşekkür ziyaretlerinde bulundu

Ataşehir Engelliler Derneğinden Teşekkür Ziyaretleri
Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği, İstanbul Valiliği OLUR’ları İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Destekleri Ataşehir Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü işbirliği içinde 3. Etap Mavi Kapak Toplama Tekerlekli Sandalye Kampanyasını 21 Şubat 2012 tarihinde 39 ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Resmi Özel Okul Kurum Kuruluşlarıyla başlatmıştı.



İlçemiz Prf Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürlüğü bahçesinde 04 Mayıs 2012  kadar  isteğe bağlı 128 okullardan getirilen 11 ton Mavi kapakla İstanbul rekoru kırılmıştı 31 Mayıs 2012 tarihinde .Prf Faik Somer Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi bahçesinde gerçekleşen tekerlekli sandalye  dağıtım töreninde 128 okul öğrencileri idarecileri öğretmen ve resmi kurum kuruluşlarının amir ve idarecileri ile   Su Magazin  Medya TV Şeyme ile Er Mektupları çekim ekibi, Sanatçı Doğuş ile Aslı Hüner ‘in de katıldığı Muhteşem bir törenle 50 okula tekerlekli sandalye verilmişti.



Dernek Başkanı Birol EKŞİ, Kampanyanın İstanbul ilinde rekor derece ulaşmasında katkı emek ve yakın hassasiyetlerini esirgemeyen 128 Okula 2012 Sosyal Sorumluluk Projesi Katılım belgelerini takdim ettiklerini, şimdi Resmi Kurum Amirlerimizin Makamlarına Teşekkür Ziyaretlerine başlatıklarını, ilk olarak Mavi Kapakları teslim alınması, Tekerlekli Sandalyeleri temin edilmesi İkramlar Saha düzenlenmesi bayrak, afiş, tanıtım, ulaşım, belge, davetiye basımı vb gibi hizmetlerini esirgemeyen gönül dostlarımız olan Ataşehir Belediye Başkanlığından Derneğimizin Fahri üyesi ve destekçisi ve  Meclis Üyemiz bulunan  Sn Akan BUZTAŞ tertiplediği, Başkan Yardımcılarımız Sn Abdullah DER, Sn Hüseyin HİŞMAN Sn İlhami YILMAZ Sn İsmail KABAKÇI ya makamlarında ziyaret ederek teşekkür plaketlerini sunduk. Sayın Akan BUZTAŞ Meclis üyeliği yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının içinde yer alan ve derneğimizin eskiden beri destekçisi sponsoru olan bir gönül dostumuzdur.

Yaptığımız ve planladığımız tüm faaliyetlerimizde yanımızda olmuştur, derneğin her türlü sorunlarında önce onun adı gelir bize bu yüzdende şahsına teşekkür ettiklerini ziyaretin gümüzü Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne Gönül Dostaları Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil ASILSOY ve Şube Müdürleri İrfan Zeki Er ‘e yaparak bitirmişlerdir. 

2, teşekkür ziyaretlerini  İl Valimiz Sayın H.Avni MUTLU’ya İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Muammer YILDIZ'a ve   İl Şube Müdürlerine yapacaklarını belirtirken 3. Etap Mavi Kapak Toplama Tekerlekli Sandalye Kampanyamız 31 Aralık 2012 tarihine kadar sürecektir.

3. Etapın ikinci turuna Bakanlık Oluru alınarak akülü tekerlekli sandalye kampanyasına dönüştürmeyi ve kapanışı Ülker Arena Stantında yapmayı planladıklarını belirterek sözlerini bitirmiştir.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2012, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER