Spor yapmayan genç iş yapamaz”

Spor yapmayan genç iş yapamaz”

Spor yapmayan genç iş yapamaz”
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Maltepe Anadolu Lisesi’ni ziyaretinde okul müdürü ve öğretmenlerle görüştü. Okul yönetimi bahçe düzenleme ve duvar resimleri için Başkan Zengin’e teşekkür ederek, “Sadece kendi okulumuza değil ilçemizdeki tüm okullara verdiğiniz destek ve duyarlı eğitimci kimliğinizden dolayı teşekkür ederiz. Hiçbir ayrım yapmadan talepleri karşılamanız örnek bir davranış.” dedi.

Maltepe Belediye Başkanı, “Her şeyi çocuklarımız için yapıyoruz. Taleplerin dışında gördüğümüz eksikler de var; gönül her şeye çözüm olmak istiyor ama fazlası milli eğitimin alanına müdahale olur. Sizler bizden talep ettiğiniz sürece elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 Maltepe Anadolu Lisesi yönetimi, hafta sonları mahalle çocuklarının da okul bahçesinden faydalandığını ancak bahçede bir spor alanlarının bulunmadığını belirterek Başkan Zengin’den açık spor alanı oluşturmak için ricacı oldular.

Bahçede incelemede bulunan Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Spor yapmayan genç, iş yapamaz. Bizler hem spor yaptık hem ders çalıştık. İlçemizde kapalı spor alanı yok, İller Bankasıyla görüşmelerimiz tamamlanma aşamasında, en kısa zamanda yapımına başlayacağız. Bunun yanında uygun olan okullarımızda da keşif yapıyoruz.” dedi. Belediye Başkanı, belediye ekiplerini göndererek, Maltepe Anadolu Lisesinde de spor alanı oluşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER