Kerem Halit Altan ifade verdi!

Kerem Halit Altan ifade verdi!

Kerem Halit Altan ifade verdi!
Kerem Halit Altan ifade verdi!

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın öldüğü dairenin sahibi Kerem Halit Altan, polis merkezinde ifade verdi
Caddebostan Tanzimat Sokak'taki daireden Defne Joy Foster'ın cesedinin çıkarılmasının ardından, ölü bulunduğu 3 katlı apartmanın çatı katındaki dairede oturan Kerem Halit Altan, polis nezaretinde Göztepe Polis Merkezine götürüldü.

 Defne'nin cenazesi evden böyle çıkarıldı

Burada ifadesi alınan Altan, daha sonra serbest bırakıldı. Polis merkezine gelen Altan'ın 2 avukatı da, müvekkillerinin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını belirttiler.

 DEFNE'NİN SON GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


Bu arada, Defne Joy Foster'ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim'de bir barda eğlendikleri, daha sonra Altan ile Caddebostan'daki daireye geldiği belirtildi. Altan'ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster'ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan'ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster'ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.

"Akşam bir barda tanıştık"
Kerem Altan ifadesinde, akşam bir barda tanıştıklarını belirterek, gece geç saatlerde 4 arkadaş aynı taksiyle bardan ayrıldıklarını, daha sonra iki arkaşdaşlarını evlerine bıraktıktan sonra  Caddebostan'daki evine gittiklerini söyledi. Yemek olarak da zeytin ekmek yediklerini söyleyen Altan, daha sonra Defne Joy'un fenalaştığını ve elini yüzünü yıkadığını açıkladı.

"Doktor aramaya çıktım"
Altan’ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster’ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan’ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster’ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.

 Defne'nin yarışmadaki görüntüleri için TIKLAYINIZ...
habertürk

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER