112’yi değil özel ambulans çağırdık

112’yi değil özel ambulans çağırdık

112’yi değil özel ambulans çağırdık
112’yi değil özel ambulans çağırdık

Defne Joy Foster’ın önceki akşam saatlerinde gittiği Beyoğlu Asmalımescit’teki Eeğlence adlı barda Kerem Altan ile tanıştığı öğrenildi. Foster’ın 3 arkadaşı ile bara geldiği Altan’ın ise 4 çocukluk arkadaşı ile barda bulunduğu belirlendi.

Altan’ın ilk ifadesinde, “Çocukluk arkadaşlarım ile önce Beyoğlu’nda bir mekanda içki içtik(Yakup). Ardından eğlenmek için Eeğlence Bar’a gittik. Kısa süre sonra Defne 3 arkadaşı ile geldi. Benim çocukluk arkadaşlarımdan birisi Defne’yi tanıyordu. Sohbet ettik ve arkadaş olduk. Hatta barda birlikte dans ettik.

 Gece 03 civarında bardan, Defne, ben ve iki arkadaşım 4 kişi olarak ayrıldık. Taksi ile Anadolu Yakasına geçerken iki arkadaşımızı yolda bıraktık. Eve yeni gelmiştik ve oturduğumuz sırada Defne, astımı olduğunu kendisini kötü hissettiğini ve bir şeyler yemesi gerektiğini söyledi.

Bende ekmek ve zeytin getirdim. Bu arada doktor bulmak için yakındaki polikliniğe gittim. Doktor bulamadım. Eve geldiğimde Onu baygın görünce hemen özel ambulansı(Back-Up) aradım ve kısa süre içinde geldiler” dediği öğrenildi. Kerem Altan’ın Defne Joy Foster ile ilk kez önceki akşam tanıştığının altını çizdiği öğrenildi. Polisteki ifadesinin ardından serbest kalan Altan herhangi bir açıklama yapmazken, Defne Joy Foster’in ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu’nun hazırlayacağı otopsi raporu ile aydınlanacak.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER