Çılgın Proje “Kanal İstanbul” masaya yatırılıyor

Çılgın Proje “Kanal İstanbul” masaya yatırılıyor

Çılgın Proje “Kanal İstanbul” masaya yatırılıyor
'Kanal İstanbul' Paneli konuşulmayanları dile getirecek Çılgın Proje “Kanal İstanbul” masaya yatırılıyor
 
SODEV ve www.istanbulgercegi.com işbirliği ile düzenlenecek olan “Kanal İstanbul”  Paneli 07 Mayıs, Cumartesi günü saat 13.00’de Taxim Hill Otel’de gerçekleştirilecek. “Kanal İstanbul Projesi”nin detayları, konuyla ilgili uzman kişilerin katılımıyla 07 Mayıs, Cumartesi Taxim Hill Otel’de tartışılacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'çılgın proje' olarak adını duyurduğu 'Kanal İstanbul' projesinin tartışılacağı panelde, konusunda uzman konuşmacılar projeyi masaya yatıracak, sorulmamış soruları gündeme getirecekler. Çalıntı söylemlerinin, projenin görsellerinin dışına çıkılacak olan panelde, daha derinlemesine ve bilimsel olarak projenin olurları ve olmazları dile getirilecek.

7 Mayıs'ta Taxim Hill Otel'de gerçekleştirilecek olan panelde birinci oturumun moderatörlüğünü Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, ikinci oturumun moderatörlüğünü ise Eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş yapacak.

Çılgın projenin detaylarının tartışılacağı panelin ilk bölümünde Mimar Ahmet Vefik Alp, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Eski Başkanı Aykut Erol, Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu ve İstanbul Şehir Plancıları Odası Başkanı Tayfun Kahraman konuşma yapacak. Panelin 2. bölümünde ise gazeteci Yalçın Bayer, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Nurettin Sözen ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bayram Öztürk "Bu bir rant projesi mi?" sorusuna yanıt arayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER