Sektör Spor Kulübüpleri - Mağazaları
Yayınlama Tarihi 09 Temmuz 2010
Telefon 216) 576 90 50 pbx
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/tacspor-kulubu-adres-ve-telefon-numaralari-6570.html
TAÇSPOR KULÜBÜ Adres ve Telefon Numaraları

Prof. Dr. Hıfzı Özcan Cad. No:29   Ataşehir/İstanbul

TEL. : 216) 576 90 50 pbx    Fax :  (216) 576 64 62

1947 yılında ilk kez Ateş Kulübü adıyla kurulan, en köklü spor kulüplerinden biri olan Taç Spor, 40.000 m² alanda modern spor tesislerinde hizmet veriyor. Tenis, basketbol, voleybol, futbol, yüzme, fitness-aerobik, bilardo gibi sporlar yapılıyor. Tesiste tenis kortları, yarı olimpik açık ve kapalı yüzme havuzları, squash, sauna, fitness salonu, abonelik ve kiralama sistemi ile hizmet veren aydınlatmalı suni çim futbol sahası, basketbol ve voleybol amaçlı kapalı salonda 4'ü hidrolik olmak üzere 10 adet basketbol potası, 200 kişilik tribün, üç top ve Amerikan olmak üzere iki adet bilardo masası bulunuyor. Şirket toplantıları, özel davetler, kokteyller için 100 ve 300 kişi kapasiteli 2 kapalı restoran, 700 kişilik havuz başı restoran kiralanabiliyor.

Çocuklar için mini club, yaz ve kış okulları bulunuyor. Kış ayları hafta sonu, yaz ayları ise hafta içi düzenlenen spor okullarında spor akademisi mezunu hocalar eşliğinde dersler veriliyor. Yaz okulunda 4-16 yaş grubuna, yarım ve tam gün olmak üzere tenis, yüzme, basketbol, futbol branşlarında eğitim veriliyor. Kış okulunda 5-16 yaş grubuna bu branşlar yanı sıra egzersiz, oyun kuralları, beslenme, kondisyon, ileri seviyedekiler için maç eğitimi gibi teorik bilgiler de veriliyor.

Hızlandırılmış Spor Kampı, 6-12 yaş arasındaki çocuklar için organize edilen spor kampı Tenis, Yüzme, Basketbol, Futbol, Voleybol, Karate, Bale-Dans ve Ritmik Jimnastik branşlarında yarım ve tam gün eğitim veriyor.

Futbol: 6-16 yaş arası çocuklar için, deneyimli antrenörler yönetiminde, lisanslı olarak futbolcu yetiştirmeye yönelik Futbol Okulu çalışmalarını UEFA kriterlerinde onaylanmış suni çim futbol sahasında gerçekleştiriyor.

Tenis: Taç Spor tenis okulları, her yıl Ekim-Mayıs ayları süresince 6'şar haftalık periyotlar halinde düzenleniyor. Çalışmalar, ısıtmalı 6 adet kapalı kortta yapılIyor. 6-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik kış tenis okuluda, branşlarında uzman ve antrenör belgesine sahip eğitmenler tarafından yapılıyor. Belli periyotlarla A Takım ve milli tenişçilerimizi de çalışmalara katarak çocukları motive etmeye çalışıyorlar.

Karate: 8-14 yaş grubuna yönelik,

Yarı olimpik açık ve kapalı yüzme havuzları,

Fitness ve SPA merkezi,

300 seyirci kapasiteli spor salonu

Sauna ile üyesine, sporculara, yaz ve kış spor okullarına hizmet vermektedir.

Sportif aktivitelerin gerçekleşrileceği bu alanlar dışında

kulübümüzde açık-kapalı restaurant – bar, oyun odası ve çocuk kulübü gibi bölümler de mevcuttur.

Tesis üyelik sistemiyle çalışıyor.




Kadıköy Prof. Dr. Hıfzı Özcan Cad. No:29 Ataşehir - Küçükbakkalköy-İSTANBUL
Telefon : (216) 576 90 50
http://www.tacspor.org.tr