Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 15 Ağustos 2010
Telefon 0 212 215 22 22
Resmi Web Sitesi http://www.astoria.com.tr/
Astoria AVM Alışveriş Merkezi



Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi

Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi ziyaretçilerine kapılarını açtı...

Tutkuların buluştuğu nokta, Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi...

İstanbul'un fark yaratan eğlence, yaşam ve alışveriş merkezi Astoria, özel konsepti ve yenilikçi hizmet anlayışıyla, İstanbul'un kalbi Esentepe'de hizmet veriyor...

Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yatırımcısı Astaş tarafından hayata geçirilen ve Ocak 2008'de açılan Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi, Kempinski Residences Astoria'nın 5 katına yayılan bir alanda dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaları, lüks restoranları, sinema salonları, spa ve spor merkeziyle hizmet veriyor.

Yoğun nüfusun yaşamakta olduğu; finans, sigorta, telekomünikasyon, lojistik, ilaç firmaları ve büyük holdinglerin yer aldığı Esentepe bölgesinde konumlanan Astoria'ya çevre işyerlerinde çalışan 50 bin kişi rahatlıkla ulaşabiliyor. Avantajlı konumu, yarattığı 10 kişilik istihdam ve yenilikçi hizmet anlayışıyla Türk ekonomisine artı değer katan Astoria Alışveriş Merkezi yerli ve yabancı turistlerin de ziyaret ettiği, 2010 İstanbul Kültür Başkenti'ne yakışan, şehrin modern ve yenilikçi yüzünü yansıtan bir alışveriş merkezi olarak öne çıkıyor.

Cafe & Restoranlarımız Dikkat Çekiyor...

Şık ve çağdaş bir dekorasyona sahip olan Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi, 35 bin metrekare toplam alana, 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Pek çok ilklere ev sahipliği yapan Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi'nde, lüks restoranlar ve dünyaca ünlü yerli ve yabancı markalar her katta yer alıyor. Tanınmış lüks restoran zincirleri ve kafelerin hizmet verdiği Astoria Alışveriş Merkezi dostlarınızla birlikte keyifli bir öğle yemeği veya şık bir akşam yemeği için en özel ve birçok alternatif adresi bünyesinde bulunduruyor.

Dünyanın En İyi Spası Anantara'da Astoria Alışveriş Merkezi'nde Hizmet Veriyor...

110'u aşkın mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinde; cafe, bistro, sushi, gurme dükkanlar, ünlü markaların ve temalı restoranların yanı sıra dünyanın en iyi spalarından biri olan, Conde Nast Traveller tarafından "Dünyanın en iyi 25 spası arasında seçilen" Anantara'da yer alıyor.

Astoria Alışveriş Merkezi'nin 3. katında 3000 metrekare alana yayılan Anantara, özel dekorasyonlu spa ve fitness merkezi ile üyelerine ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Spa ve fitness hizmetleri dışında iki hamam, ayurveda masajı, fin saunası, buhar ve kar odaları ayrıca bir de kapalı havuz bulunan Anantara, Astoria Alışveriş Merkezi'nn ziyaretçilerine sunduğu özel hizmetler arasında yer alıyor.

Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi Sinema Salonları

Sinema salonumuzun cam duvarından İstanbul'un manzarasını seyredin...

Sinema işletmeciliğinde sektörün büyük oyuncusu Mars Entertainment Grup tarafından en son teknoloji kullanılarak açılan Cinebonus Astoria ilk kez uygulanan farklı ve özel dizayna sahip 1000 kişi oturma kapasiteli toplam 10 sinema salonu ile İstanbul'da sinema keyfinin tek adresi olacak.

Astoria Alışveriş Merkezi'nde bulunan Cinebonus Sinema Salonları İstanbul'da, hatta dünyada yeni bir konsepte imza attı. Tüm localı 10 salondan 1000 kişi kapasiteli, Real D özelliğe sahip ve en son teknolojiye göre hazırlanmış sinema salonlarında misafirlerimiz, duvarları cam olarak tasarlanan salonların içersinden alışveriş merkezini ve İstanbul manzarasını görebiliyor, film esnasında özel bir sistem ile kapanan bu camlar film aralarında tekrar açılıyor. Özel konsept ve dekorasyon uygulanan, geniş bir fuaye alanına sahip, yüksek standartların uygulandığı, ileri teknoloji sistemi ile donatılan salonların dekorasyonu ünlü mimar Mahmut Anlar tarafından gerçekleştirildi. Özel localara ve her türlü lükse sahip, özel davet ve etkinlikleriniz için kapatılabilen Cinebonus Astoria Sinema Salonları'nda fiyatlar ise diğer Cinebonus Sinemaları'nın fiyatları ile aynı oranda.

Cinebonus Sinemaları : 0 212 215 27 27

Kişiye Özel Hizmetler Astoria Alışveriş Merkezi'nde...

Valet parking, paketleme servisi ve 1200 kişilik otopark, kişiye özel hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti için danışma merkezi ve eşsiz mimarisiyle Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi, alışveriş ve yaşam tutkunuzu buluşturuyor.

Şehrin en seçkin iş ve yaşam bölgesinde bulunan Astoria Alışveriş Merkezi, ulaşım kolaylığıyla da öne çıkıyor. Her 30 dakikada bir ücretsiz shuttle hizmeti vermekte. Metro çıkışı ve çevre yolların kesiştiği noktada yer alan Astoria Alışveriş Merkezi; Anadolu Yakası'na, Atatürk Havaalanı'na ve şehrin tüm semtlerine kolay ulaşım imkanı sağlayan, merkezi bir konumda bulunuyor. Hafta içi günde ortalama 30-35 bin kişi ziyaret ediyor. Hafta sonu ise bu rakam ikiye katlanıyor.

Ziyaretçileri için sürekli farklı aktiviteler düzenleyen Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi sağlıklı yaşam, eğlence, alışveriş ve keyifli saatler için yeni adresiniz oluyor...

Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi Teknik Özellikler

- Toplam 5 kat
- 35.000 metrekare brüt alan
- 30.000 metrekare net kiralanabilir alan
- 110 adet mağaza
- Gün ışığını içine alan 49 metrelik, Avrupa'nın en geniş ikiz atriyumları
- 3000 metrekarelik alanda ünlü restoran, cafe ve barlar
- Amerika standartlarında planlanmış geniş rampalara sahip 1200 kişilik otopark
- 4 yük ve 4 yolcu asansörü
- Otopark katlarında ve alışveriş merkezinde toplam 16 adet yürüyen merdiven


Astoria AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Büyükdere Cad. Astoria Kuleleri, No:127, 34394, Esentepe - İstanbul
Tel.: 0 212 215 22 22
Faks : 0 212 215 20 33

















Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi
 

banner110

banner109