VARYAP MERIDIAN'DA YÜZDE 1 PEŞİNAT İLE DAİRE SATILIYOR

Batı Ataşehir'de TOKİ ve Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı ile hayata geçirilen Varyap Meridian projesinde yer alan son daireler, % 1 peşinat ve ara ödeme ile alıcılarını bekliyor.

   VARYAP MERIDIAN'DA  YÜZDE 1 PEŞİNAT İLE DAİRE SATILIYOR

Batı Ataşehir'de TOKİ ve Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı ile hayata geçirilen Varyap Meridian projesinde yer alan son daireler, % 1 peşinat ve ara ödeme ile alıcılarını bekliyor.
VARYAP MERIDIAN'DA SON DAİRELER  YÜZDE 1 PEŞİNAT İLE SATILIYOR
Batı Ataşehir'de TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeli ile inşa edilen LEED kayıtlı Türkiye'nin ilk ve tek yeşil karma konut projesi Varyap Meridian projesinde fiyatları 386 bin liradan başlayan son daireler için yeni bir kampanya başlatıldı.

Batı Ataşehir'de 107 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Varyap Meridian projesi 20 ile 61 katlı 9 blokta toplam 1.500 adet konut ve 50 bin metrekare kiralanabilir iş merkezi, 20 bin metrekare ofis alanı, 5 yıldızlı otelden meydana geliyor.

ÖDEME PLANI

Stüdyo, 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 seçeneklerine sahip olan son daireler için yeni bir kampanya duyuruldu.

Fiyatları 386 bin liradan başlayan dairelerin yüzde 1 peşinat ödemesi ile sahip olunabildiği Varyap Meridian projesinde Varyap tarafından oluşturulan ve yüzde 0 ile yüzde 0.90 arasında değişen faiz oranlan uygulanıyor.

Ara ödemeler halinde 3 taksit, 12 ay sonra tek ödeme ve 18 taksitli ödemelerin yer aldığı projede yıl sonuna kadar daire satışlarının tamamlanması bekleniyor.

YÜZDE 300 PRİM

2012 yıl sonunda tamamlanması planlanan Varyap Meridian projesinin özellikleri içerisinde rekreasyon alanlan, 2 bin 500 kapasiteli kapalı otopark, teknik yardım servisleri, açık ve kapalı yüzme havuzlan ile birlikte sosyal alanlar yer alıyor.

Varyap Meridian projesi tamamlandığında yüzde 300'e varan oranda prim yapmasının ön görüldüğünü kaydeden Varyap Varlıbaşlar CEO'su Erdinç Varlıbaş, "2 yılda ortalama satış fiyatı 3 bin TL'den 7 bin TL'ye çıktı. Finans merkezinin kurulmasıyla fiyat 10 bin TL'yi bulacak" dedi.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise şu ana kadar 814 bağımsız bölümün satıldığı projeden 402 milyon TL satış hasılatı elde edildiğini belirterek, "Bu rakamlar, elde edilecek satış gelirinin bize taahhüt edilen 766 milyon TL satış toplam geliri, 338 milyon TL idare payının üzerine çıkılacağını gösteriyor" diye konuştu.

Varyap Meridian İletişim Bilgileri

Web adresi: www.varyapmeridian.com


Mail: [email protected]

Telefon: 0 216 688 48 05-06

Fax: 688 48 08

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER