Dört üniversite akademisyen alacak

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi akademik personel alacak.

Dört üniversite akademisyen alacak

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 25, Mustafa Kemal Üniversitesi 11, Celal Bayar Üniversitesine 46, Eskişehir Osmangazi Üniversitesine de 23 akademik personel alacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan akademik personel alımı ilanına göre, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, çeşitli bölümlerde istihdam edilmek üzere 10 öğretim görevlisi, 9 araştırma görevlisi ve 6 okutman alımı yapacak. Söz konusu kadrolar için, 5 Ocak 2012 tarihine kadar başvurulabilecek.

Mustafa Kemal Üniversitesinin bazı bölümlerine 4 profesör, 7 doçent ataması yapılacak.

Celal Bayar Üniversitesi de 6 profesör, 12 doçent ve 28 yardımcı doçent alacak. Açıklanan kadrolara başvurular 15 gün içinde alınacak. Başvurular, profesör ve doçent kadroları için üniversitenin Personel Daire Başkanlığına, yardımcı doçent kadroları için ise ilgili birimlere bizzat yapılacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin farklı bölümlerine 11 profesör, 5 doçent, 7 yardımcı doçent alınacak. Başvurular 15 gün içinde üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığına yapılacak.

Bu arada, Cumhuriyet, Uludağ ve Aksaray üniversitelerinin akademik personel alımına ilişkin ilanları da Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Bu alımlara ilişkin duyurular da, ilgili üniversitelerin internet sitelerinden takip edilebilecek.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER