Allah belanı versin sen nasıl amcasın!

Allah belanı versin sen nasıl amcasın!

Allah belanı versin sen nasıl amcasın!
Plakası olmayan otomobilin peşine düşen polisin otomobili durdurmasıyla eşine ender rastlanır bir kız kaçırma olayı ortaya çıktı.

Plakasız bir otomobille kaçırılırken yolda seyir halindeki polisin dikkati sayesinde kurtarılan 19 yaşındaki kız, bir taraftan hüngür hüngür ağlarken kendini kaçıran 3 kişi arasında bulunan öz amcasına lanet okudu.

Plakası olmayan otomobilin peşine düşen polisin otomobili durdurmasıyla eşine ender rastlanır bir kız kaçırma olayı ortaya çıktı. Son anda kurtarılan E.A. (19), ağlarken bir taraftan da “Allah belanı versin sen nasıl amcasın!” diye bağırdı.

Seyir halinde olan Koruma Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekibi, Ataşehir yakınlarında plakası olmayan bir araçtan şüphelendi. Aracın içinde bulunan ve panik halinde olan genç kızı fark eden ekip, aracı durdurdu. Polisler araçtaki 3 kişiyi aşağı indirip yere yatırdı. Araçta bulunan E.A. koruma altına alındı.

Olayı anlatan E.A. “Ben Eyüp’e gezmeye gitmiştim, araca atıp beni kaçırdılar. Birisi de amcam” diye konuştu. Aralarında genç kızın amcası ve genç kızın kaçırıldığı iddia edilen kişinin de bulunduğu 3 kişi, polis otosuna bindirilirken soruları yanıtsız bıraktı. Ayaklarının çıplak olduğu görülen E.A.’nın kaçırılırken bacağının kapıya sıkıştığı ve bu nedenle aksadığı öğrenildi. Genç kızın amcası tarafından istemediği bir kişiye kaçırıldığı ortaya çıktı. Karakolda ifadeleri tamamlanan 3 şüpheli ve onlara yardım ettiği belirlenen bir kişi tutuklandı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER