AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir Baba Ocağında

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, baba ocağı Kastamonu’da hemşehrileriyle buluştu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir Baba Ocağında

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir Baba Ocağında

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, baba ocağı Kastamonu’da hemşehrileriyle buluştu. Özdemir, hasret gidererek hatıralarını tazelediği ziyaret programına Doğanyurt Belediyesi ile başladı. Ardından İnebolu, Abana, Bozkurt, Çatalzeytin, Devrekani, Seydiler, Ağlı ve Küre Belediyelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun ve dolu dolu geçen programda hemşehrileriyle sıcak sohbetler gerçekleştiren Özdemir, kendisine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün baba ocağım Kastamonu’da hemşehrilerimle hasret giderip hatıralarımızı tazeledik. Kısıtlı vaktimize rağmen dolu dolu bir programın sonuna geldik. Hoş sohbetleri, sıcak ilgileri ve kıymetli misafirperverlikleri için tüm başkanlarımıza ve hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bir kardeşiniz olarak ben de sizleri İstanbul’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağım. Hoş bulduk, bahtiyar olduk.”

Bu ziyaret, hemşehrileriyle bağlarını güçlendiren ve yerel halkla yakın temas kuran önemli bir buluşma olarak değerlendirildi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER