TOKİ’den ucuz konut fırsatı!

Türkiye genelinde satışa çıkartılan TOKİ konutlarına başvuru nisan ayında bitiyor!

TOKİ’den ucuz konut fırsatı!
 TOKİ’den ucuz konut fırsatı!

Türkiye genelinde satışa çıkartılan TOKİ konutlarına başvuru nisan ayında bitiyor!
TOKİ konutları Türkiye’nin her bölgesinden ilgi görüyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yoğun talep üzerine bu kez dar gelirli kesime odaklandı.

Peşinat alt limiti 10 bin TL

TOKİ, 20 yıl vadeyle ayda 185 liradan başlayan taksitlerle, uygun fiyatlı konut arayışında olanlar için bulunmaz fırsat sunuyor. Türkiye’nin birçok ilinde dar gelirli kişiler, uygun taksit ve peşinatlarla ev sahibi olabilecek. Peşinat alt limiti ise sadece 10 bin TL.

Başvurular nisan ayına kadar sürecek!

Uygun fiyatlı TOKİ konutlarına ilginin yoğun olması bekleniyor. 20 yıl vadeyle ayda 185 liradan ev sahibi olma fırsatı nisan ayına kadar sürecek. Başvuru işlemleriniz, ev satın almak istediğiniz bölgedeki Halkbank veya Ziraat Bankası’nda yapılacak. Satın aldığınız evden 14 gün içinde hiçbir bedel ödemeden vazgeçebilirsiniz. Aylık taksitler, her yıl ocak ve temmuz aylarında memur maaş artış oranına göre artacak.
Kimler başvurabilir?

Ev satın almak isteyen emekliler, başvurularını şubat ayında Halkbank ya da Ziraat Bankası’na yapabilirler. Konut satın alacağınız bölgede en az bir yıl ikâmet etmeniz gerekiyor. Başvuru yapacak emeklilerin kendilerinin, eş veya çocuklarının üzerlerine kayıtlı evi olmaması şartı aranıyor. Aynı zamanda emeklilerin daha önce TOKİ’den daire satın almamış olması gerekiyor.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER