DKY İNŞAAT YENİSAHRA'DA BULUNAN PROJESİNE START VERDİ

DKY İnşaatın Yenisahra mahallesinde bulunan TA-19 nolu 12359 metre olan adada yeni projesine start verdi.

DKY İNŞAAT YENİSAHRA'DA BULUNAN PROJESİNE START VERDİ

DKY İNŞAAT YENİSAHRA'DA BULUNAN PROJESİNE START VERDİ

DKY İnşaatın Yenisahra mahallesinde bulunan TA-19 nolu 12359 metre olan adada yeni projesine start verdi.


DKY İnşaat, Yıllardır kentsel dönüşüm bekleyen Yenisahra Mahallesi’nde (Günaydın Et – Yenisahra Futbol Sahası arasındaki dere kenarındaki yer) TA-19 No’lu Ada’da 12.359 m2’lik alanı kapsayan etap’ta dönüşümün başlayacağına işaret etti.


Ataşehir’e bağlı Yenisahra Mahallesinde 2015 yılında başlayan kentsel dönüşüm sürecinde DKY İnşaat firmasının yenisahra mahallesinde bulunan TA-19 No’lu 12359 m2’lik olan adada arsa sahipleri ile sözleşme imzalamaya başladı.


12 hak sahibi vatandaş TA-19 No’lu Ada üzerindeki evlerinin dönüşmesi için DKY’ ye sözleşme karşılığında haklarını devir ettiler. Sözleşme işlemleri Yenisahra Mahallesinde bulunan DKY İnşaat İrtibat Ofisi’nde Kartal 9. Noterin eşliğinde gerçekleşti.


Hak sahipleri ile sözleşme işlemleri sırasında; DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY İnşaat Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Dumankaya, Aykut Dumankaya’nın yanısıra DKY İnşaat Yenisahra Kentsel Dönüşüm Proje sorumlusu İlhan Demirer hazır bulundu.


Sözleşmelerin imzalanmasının ardından imza sonrası Kaşıbeyaz restaurant'da iftar yemeği organizasyonuyla DKY Yetkilileri ve hak sahipleri birlikte iftar açtılar. 


DKY İnşaat yönetim kurulu başkanı Ali Dumankaya yaptığı açıklamada; “Biz DKY firması olarak katma değeri yüksek projeler üretmek istiyoruz. Yapacağımız projenin Yenisahra mahallesine değer katacağına inanıyorum. Bugün 12 arsa sahiplerimizle inşaat sözleşmesi imzalamış bulunuyoruz. Sözleşme yaptığımız adamızda bulunan diğer arsa sahipleri ile en kısa zamanda imzalarımızı alıp inşaata başlayacağız. Biz DKY firması olarak inşaata başlayacağımız adamızda büromuzu açtık en kısa zamanda şantiye ve satış ofisimizi de açacağız. Yenisahra mahallesine katma değeri yüksek bir projeye imza atacağız” dedi.

İftar programında hak sahipleri merak ettikleri soruları sorma imkanı buldular.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 16:10

İsa Kırım

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Albayrak
Ahmet Albayrak - 2 yıl Önce

Yalan komple yalan inananın aklı yok derim

SIRADAKİ HABER