DAP Gayrimenkul'den İstanbul Ataşehir'e yeni proje geliyor

DAP Gayrimenkul'den İstanbul Ataşehir'e yeni proje geliyor Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Ataşehir arsa satışı karşılığı hasılat paylaşım modeli ihalesini kazanan DAP Gayrimenkul Geliştirme ile sözleşme imzalandı.

DAP Gayrimenkul'den İstanbul Ataşehir'e yeni proje geliyor

DAP Gayrimenkul'den İstanbul Ataşehir'e yeni proje geliyor

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Ataşehir arsa satışı karşılığı hasılat paylaşım modeli ihalesini kazanan DAP Gayrimenkul Geliştirme ile sözleşme imzalandı.

Türkiye'nin dev inşaat geliştirme şirketlerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul'da Ataşehir ilçesinde yeni projeye başlıyor. Şirket ihalede en yüksek teklif ile işe başlayacağı saha için sözleşme imzaladı.

İstanbul'un önemli merkezlerinde hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile sektörde lider firmalar arasında yer alan DAP Yapı, geride bıraktığımız haftalarda ihalede en fazla teklif vererek yükleniciliğini üstleneceği dev proje için geri sayıma başladı. DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek yeni projenin ilk sözleşmesini imzaladığını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan yazılı açıklamada, DAP Gayrimenkul Geliştirme ile Emlak Konut arasında yapılan sözleşmeye dair ayrıntılar paylaşıldı. Açıklamada Emlak Konut GYO tarafından ihalede satılan Ataşehir arsası üzerine yapılacak projenin ayrıntıları hakkında bilgi paylaşımı yapılmadı.

KAP açıklamasında, "17.05.2022 tarihli Özel Durum Açıklamamızda Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Emlak Konut) tarafından yapılan "İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinde en yüksek teklifi verdiğimiz duyurulmuştur. Söz konusu ihale ile ilgili prosedürler tamamlanmış olup Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile şirketimiz arasında sözleşme 16.06.2022  imzalanmıştır. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER