WİNDOWS 8 BÜYÜK BİR SÜRPRİZLE GELİYOR

WİNDOWS 8 BÜYÜK BİR SÜRPRİZLE GELİYOR

WİNDOWS 8 BÜYÜK BİR SÜRPRİZLE GELİYOR
WİNDOWS 8 BÜYÜK BİR SÜRPRİZLE GELİYOR Windows 8 hakkında ortaya atılan bir iddia teknoloji severler tarafından bolca tartışılmıştı. Microsoft beyin takımı baklayı ağzından çıkardı. Yeni nesil Windows kullanıcıların karşısına büyük bir sürprizle geliyor.
Geçtiğimiz günlerde, Windows 8 hakkında ortaya atılan bir iddia teknoloji severler tarafından bolca tartışılmıştı. Gerçekliği sorgulanan iddiayla ilgili Microsoft resmi bir açıklama yaptı.  (Windows 8 Hakkında Büyük İddia).

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Microsoft'un Windows İşletim Sistemi'nden sorumlu yöneticisi Steven Sinofsky, CES 2011 organizasyonunda, yeni nesil Windows işletim sistemi  hakkındaki çarpıcı gelişmeleri gözler önüne serdi. Buna göre, Windows'un işlemcilere verdiği destek artık Intel ve AMD ile sınırlı
İşlemci Desteği Genişliyor

Resmi ağızdan açıklanan bilgilere göre, cep telefonlarında ve tabletlerde sıkça rastladığımız ARM, NVIDIA Tegra 2, Qualcomm yongaları, yeni nesil yazılımın desteklediği işlemci ailesinde arasındaki yerlerini alacaklar. Windows 8, 7'den daha az talepkar olacak, yani Windows 8 sürümlerine, mobil cihazlarda daha sık rastlayabileceğiz.

İddialarını Başarabilecekler mi?

Steven Sinofsky, "Windows 8'i cep cihazlarından, tam performansla çalıştıramayacağınızı düşünebilirsiniz lakin işler hiç de öyle değil. Yeni işletim sistemimiz, bilgisayarlarda x86 ailesiyle ve mobil cihazlarda, ARM başta birçok işlemciyle, kolayca uyum sağlayabiliyor ve tam randıman elde edilebiliyor. Amacımız herkese ve her cebe hitap edebilmek." ifadelerini kullandı.

ShiftDelete.Net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER