ATAŞEHİR GÜLENYÜZ YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDE ÜCRETSİZ SÜT DAĞITIMI DEVAM EDİYOR.

ATAŞEHİR GÜLENYÜZ YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDE ÜCRETSİZ SÜT DAĞITIMI DEVAM EDİYOR.

ATAŞEHİR GÜLENYÜZ YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDE  ÜCRETSİZ SÜT DAĞITIMI DEVAM EDİYOR.
ATAŞEHİR ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ NİN KARDEŞ DERNEĞİ GÜLENYÜZ YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDE  ÜCRETSİZ SÜT DAĞITIMI DEVAM EDİYOR.

Ataşehir Bölgesinde ve bölge dışında tüm engelli birey ile dargelirli ailelerimizin hizmetinde bulunan ATAŞEHİR ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ nin kardeş derneği GÜLENYÜZ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ yıllardır yoksul ve maddi imkanları olmayan Ailelerimize 2. el elbise giyim öğrenci kıyafetleri desteğini Gönül Dostlarından aldıkları destek ile sürdürmeye devam ediyor.

Dernek Başkanları Sn Muharrem ÇOBAN  bölgemizde 20 yıla aşkın bir süredir yardımlaşma derneklerinin yoksul maddi güçü olmayan ailelere 2. el elbise yardımları yanı sıra  gıda erzak mama hasta bezi ile kurban payı dağıtımını İstanbul da tüm ilçelerden hayırseverlerin kullanmadıkları temizlenerek ve ütülü şekilde bizlere ulaştırdıkları elbiseleri ve gıda fabrikalarının dargelirli yoksul ailelere bedelsiz şartsız dağıtılması için yolladıkları Gıda Erzak Çocuk Maması Süt gibi yardımları ile hayırseverlerimiz tarafından kurban ve adak yardımlarını evlere teslim ettiklerini bu hizmetleri en kapsamlıu şekilde gönül dostlarımızla yürütüldüğünü belirtirken,

10 yıla askında bölgemizin ilk Engelli Derneği olan eski adı KADIKÖY ERENGAZİ  SAKATLAR DERNEĞİ seçimlerden sonrayeni isimlerini alan  Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği ile işbirliği içinde olduklarını engelli öğrenci , birey ve ai,lelerimize giyim gıda, erzak desteklerinin en sağlıklı ve kapsamlı şekilde yapıldığını ifade etmiştir.

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Sn Birol EKŞİ ise,Muharrem ÇOBAN başkanımızla yıllarca içiçe kardeş dernek olarak hizmetlerin yapıldığı bölgenin ilk engelli birey ve ailelerine yönelik kurulan dernek oldukların günden beri her türlü hizmetlerin aksatılmadan amacına uygun yapılmasına özen gösterdiklerini belirtirken, yaptıkları kongrede Muharrem ÇOBAN In Ataşehir  Engelliler  Dayanışma Derneğimizin  yönetiminde başkan yardımcılığı görevine gelmesiyle iki dernek amacları yönünde birleşmiştir.

Dernek tüzüğümüzde bulunan GIDA BANKACILIĞI maddesi ile bundan böyle hayırseverlerimizin yapacakları gıda yardımları Vergiden Muaf tutulacaktır. Gönül dostlarımız evvelce gönülden bağıış yaparlardı şimdi ise bu yaptıkları gıda yardımlarının miktarı kadar vergiden düşecekleri için yardımların artacağını daha geniş kitlere yardım gideceklerini belirtiyor.

Derneğin 2. Başkan Yardımcısı Sn Osman ABALI nında bulunduğu faaliyetlerde, Örneğin Yabancı Süt Ürünleri Firması olan HİPP Folgemilch BİO düzenli olarak 03 yaş bebeklere mama desteğini derneğimiz kanalıyla yapmakta olup bu hafta ise bunun yanında süt dağıtımı yapılmasını istediler,

Bizlerde cuma gününde başlattığımız 17 mahalledeki dargelirli bize kayıtlı aillerimize koli koli süt dağıtımı yapmaktayız. Tabikki bu hizmetler gönül işidir destek olanlarımıza şükranlarımızı sunarız derken, başta ATAŞEHİRLİ  gönül dostları ile birlikte tüm istanbullu hemşerilerine seslendi; BİR ADIMDA SİZ ATIN.
Gönüllerden Kalplere Sevgi Seli Kampanyamıza Destek Olurmusunuz.
 
ATAŞEHİRWEB Haber  sitemizle birlikte başlatılan En Duyarlı Projemize desteğiniz gerekli .Kullanmadığınız giymediğiniz tüm giyim ve eşyalarınızı derneğimize ulaştırın.
İhtiyaç Sahibi Ailelerimize Ulaştıralım.

GÜLENYÜZ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ATAŞEHİR ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ
ADRES : İçerenköy Karslı Ahmet Caddesi Mehtap Sk  No 22 ATAŞEHİR İSTANBUL
TEL.  : 0216 469 25 99   Muharrem ÇOBAN    GSM  0555.386.53.18    BİROL EKŞİ GSM 0533 487 87 86          

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER