2012 Yılının En Çok Beklenen Oyunları

2012 yılına artık resmi olarak girmiş bulunuyoruz. Hızlı geçen 2011'in ardından bu yıl bizleri o kadar fazla büyük proje bekliyor ki, 2013'e sersemleyerek gireceğimizi söyleyebiliriz.03/01/2012 11:302012 yılının üçüncü gününde, geride bıraktığımız koca yıldan aklımızda kalan MW 3, BF 3, Skyrim, Arkham City, Uncharted 3 ve Mortal Kombat gibi isimler oyun dünyasının ne kadar hızla gelişmekte olduğunu bizlere hatırlatmaya yetiyor.

2012 Yılının En Çok Beklenen Oyunları

Unutulmayacak birçok oyuna sahne olan 2011 sizler için hızlı geçtiyse, 2012 yılının nasıl geçtiğini bile anlayamayacaksınız demektir. Çünkü bu yıl yaz aylarında bile elinizin altında oyunlarınız olacak.

Bizler de ShiftDelete.Net olarak bu yılın en çok beklenen oyunlarını sizler için derledik. Bu yıl en çok beklenen on oyunun tanıtım videolarını da aşağıda bulabilirsiniz.

Tomb Raider

Square Enix'in "Lara Croft ile çalışmak sanıyoruz ki dünyadaki herkesin hoşuna gidecektir." diyerek bir ikon olarak nitelendirdiği Tomb Raider'ın yeniden karşımıza çıkacak olmasına sevinmeyen kimse yoktur herhalde.

2012 yılının sonbahar aylarında karşımıza çıkması beklenen Lara Croft'un gençliği, belki de bir efsane için kapanış anlamı da taşıyor olabilir aslında.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER