SULTANBEYLİ’DE BAYRAM COŞKUSU

SULTANBEYLİ’DE BAYRAM COŞKUSU

SULTANBEYLİ’DE BAYRAM COŞKUSU
SULTANBEYLİ’DE BAYRAM COŞKUSU
Sultanbeyli’de Kurban Bayramı heyecanı ve coşkusu bayram sonuna kadar hiç eksilmedi.

Aylar öncesinden hazırlıklar yapıldı, kurban satış ve kesim yerleri ayarlandı. Bayram organizasyonları düzenlendi. Ramazan’da nakdi yardım yapılan 157 ailenin 120 çocuğuna bayramlıklar giydirildi. Ve Sultanbeyli, Kurban Bayramı’na coşkuyla girdi.

Bayram namazı sonrası, kurban kesim yerlerini doldurmaya başlayan vatandaşlar, kurban ibadetlerini yerine getirirken Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin kesim alanlarını gezerek Kent Meydanı’nda vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramın ikinci günü ise, sabah saatlerinde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ilçeyi ziyaret ederek Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Öğleden sonra ise Başkanlık Makamı, bayramlaşma programı için hazırlandı. Başkan Keskin, makamında ilçe protokolünden önemli isimlerle ve yüzlerce vatandaşla bayramlaştı, çocuklara hediyeler verdi.

Bayramın diğer günlerinde Başkan Keskin dernekleri ziyaret etti, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’la birlikte yeni yapılan Ahmet Yesevi Polis Karakolu’nu gezdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER