İYİ Kİ VARSINIZ…

İYİ Kİ VARSINIZ…

İYİ Kİ VARSINIZ…
İYİ Kİ VARSINIZ…
Geleceğimizin güvencesi öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü ilçede gün boyu düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
 
24 Kasım Öğretmenler Günü Sultanbeyli’de gün boyu yapılan tören ve etkinliklerle kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’nda çelenk bırakıldı. Ardından kortej eşliğinde yürüyen öğretmenler, kendileri için hazırlanan programa katılmak üzere Sultanbeyli Kültür Merkezi'ne geldi .

Sultanbeyli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programa, İBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Numan Güzey, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Çınar, İlçe Emniyet Müdürü adına yardımcısı Hakan Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır, belediye başkan yardımcı ve danışmanları, birim ve şube müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı ve Öğretmenler Marşı’nın ardından emekli öğretmenler adına Ulviye Hızlı, İlçe Milli Eğitim müdürü Hamit Çakır, mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına Selen Dönmez ve son olarak İlçe Kaymakamı Mehmet Ceylan günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yaptı.

Konuşmaların ardından Yaşar Paşalı İlköğretim Okulu Öğretmenler Grubu, bir müzik dinletisi sundu. Merkez İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Sıddık Ertaş şiir okudu.

Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibinin gösterisi sonrasında emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi, mesleğe yeni başlayan öğretmenler Öğretmenlik Yemini’ni okudu.

Kokteyl ve ikramlarla sona eren günün akşamında Sultanbeyli Belediyesi Semazen Düğün Salonu’nda öğretmenlere yemek daveti verdi.
Düzenlenen davete, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, belediye başkan yardımcı ve danışmanları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ve ilçedeki öğretmenler katıldı.

Program sanatçı Şentürk Dündar’ın türkü dinletisiyle başladı, ardından Şube Müdürü Hüseyin Kaplanoğlu, Kaymakam Mehmet Ceylan ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in konuşmalarıyla devam etti.

Kaplanoğlu’nun okuduğu “Dünyanın Bütün Çiçeklerini Getirin Bana” şiiri ve Kaymakam Ceylan’ın kutlama mesajı sonrası konuşan Baskan Keskin; öğretmenlerden, ilçenin gelişim ve kalkınma sürecinde vatandaşın bilinçlenmesi konusunda yardım istedi ve “Sultanbeyli devam eden dev projeleriyle hızla kalkınıyor. Ancak ilçenin gelişimi ve her alanda zenginleşmesi için bu fiziksel kalkınmanın ilçe halkının eğitimi ile paralel ilerlemesi gerekiyor. Özellikle şehir kültürü ve kaçak yapıyla mücadelede desteklerinize ihtiyacımız var” dedi. Baskan Keskin konuşmasını tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak sonlandırdı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER