Hagi’yi oyuncuları sattı!" Bunu biliyor ama G.Saray’ın iyiliği için susmayı tercih ediyor

Hagi’yi oyuncuları sattı!" Bunu biliyor ama G.Saray’ın iyiliği için susmayı tercih ediyor

Hagi’yi oyuncuları sattı!
G.Saray’da teknik direktör Gheorghe Hagi’nin durumu belirsizliğini korurken, konuyla ilgili en çarpıcı iddia Sarı-Kırmızılı takımın efsane oyuncusu Popescu'dan geldi.

Vatan'ın haberine göre, 1997-2001 yılları arasında sarı-kırmızılı formayı giyen ve UEFA Kupası’nı kaldıran efsane kadroda yer alan Popescu, Hagi’nin son durumuyla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki, yenilir yutulur cinsten değil.

"G.SARAY'IN İYİLİĞİ İÇİN SUSUYOR"
Aynı zamanda Rumen teknik adamın bacanağı olan efsane stoper Romen basınına verdiği demeçte “Hagi’yi milyon Euro’luk oyuncular sattı” ifadelerini kullandı. İstanbul’a geldiği günlerde takım içinde yaşananlara yakından şahit olduğunu belirten Gheorghe Popescu “Hagi bütün bunları bilmesine rağmen 3 aydır G.Saray’ın iyiliği için susuyor. Ama durum inanılacak gibi değil” dedi.

POPESCU KİMİ KASTETTİ
Bu suçlamalar aslında pek de yabancı olduğumuz bir durum değil. Hatırlanacağı üzere Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard’ın gönderilmesinin ardından yardımcısı Mustafa Yücedağ hemen hemen aynı beyanatları vermiş, o zaman oklar Servet Çetin ile Hakan Balta’yı göstermişti. Şimdi ise Popescu’nun “Hagi’yi milyon Euro’luk oyuncular sattı” diyerek kimleri kast ettiği merak konusu oldu.

"RIJKAARD GİBİ BEKLEMEZ"
Öte yandan Hagi’nin menajeri Becali, Rumen Gazeta Sporturilor gazetesine “Ciga, Rijkaard gibi parasını almayı beklemeyecek. O ne olursa olsun G.Saray’ın bir evladıdır. Yönetimle son kez görüşüp, 1 milyon Euro civarında bir tazminata anlaşırız diye düşünüyorum” dedi.
htspor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER