Ümit Şafak Devlet Bahçeli'nin Hazreti Ömer ahlakına sahip olduğunu söyledi

Ümit Şafak Devlet Bahçeli'nin Hazreti Ömer ahlakına sahip olduğunu söyledi

Ümit Şafak Devlet Bahçeli'nin Hazreti Ömer ahlakına sahip olduğunu söyledi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Hazreti Ömer ahlakına sahip olduğunu söyledi

Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcısı iken parti faaliyetleri için gittiği Bursa ve Kayseri'de kendisini karşılayan valileri, "Bu bir parti faaliyetidir, Lütfen devletteki görevinize devam ediniz" diyerek gönderdiğini ifade etti.

Kastamonu'da partisinin yemekli toplantısına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, partililere hitaben yaptığı konuşmada Şafak, iktidar partisine yüklendi, MHP lideri Bahçeli'ye övgü yağdırdı.

HZ. ÖMER AHLAKLI GENEL BAŞKAN

Şafak, "Bir tarafta devletin işinde devletin arabasını, kendi işinde kendi arabasını, partinin işinde partinin arabasını kullanan Hazreti Ömer ahlakıdır bu. Çadırda devletin işinde devletin mumunu, kendi işinde kendi mumunu kullanan Hazreti Ömer ahlaklı bir genel başkana sahibiz" dedi.   
 
ÇİLLER BİNDİ O TESLİM ETTİ

Devlet Bahçeli'nin Başbakanlık Yardımcılığı görevinden ayrıldığı gün, koruma müdürüne devletin tüm araçlarının tutanak karşılığında teslim edilmesini ve tutanağın bir suretinin de kendisine verilmesini istediğini anlatan Şafak, "O arabayı devlet vermişti. Binmek genel başkanımızın da hakkıdır, Erbakan biniyordu, Mesut Yılmaz biniyor, Tansu Çiller Hanım biniyor, Genel Başkanımız o arabaları görevi bittiği zaman geri gönderdi" diye konuştu.   
 
"Başbakan HARCIRAH ZENGİNİ OLDU"

Şafak, Bahçeli'nin yurt dışı gezilerinde alması gereken harcırahları bile hak etmediğini söyleyerek, geri çevirdiğini vurguladı. Başbakan Erdoğan'ın ise harcırah zengini olduğunu ileri süren Şafak, şöyle devam etti:

"Ben Özel Kalem Müdüründen dinlendim. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başbakan Yardımcılığı döneminde Türkmenistan ziyareti sonrasında Genel Başkanımıza harcırah beyannamesi için bazı evraklar getirmişler. Özel kalem müdürü yurtdışı gezisi için harcırah ödeneceğini söylemesi üzerine Sayın Bahçeli, 'Biz gittiğimiz ülkenin devlet başkanı tarağından en lüks otellerde ağırlandık. Ama masraf yapmadık. Biz harcırahı hak etmedik. Bir daha bana bunları getirmeyin' diyerek özel kalem müdürünü geri gönderiyor. 'Bir tarafta yurtdışı harcırahını hak etmedik' diyerek özel kalem müdürünü tersleyen sayın genel başkanımız, diğer tarafta ise yurtdışından içeri girmeyen, kendi servet beyannamesinde harcırah zengini olmuş bir Başbakan var."  

ABD'YE GİTMEDEN Başbakan OLMAK İSTEYEN GENEL BAŞKAN

Devlet Bahçeli'nin "Amerika'ya gitmeden bir arkadaşınız Başbakan olmak istiyor. Başbakan yapmayacak mısınız? diye sorduğunu belirten Şafak, "Ben de size soruyorum. Amerika'ya gitmeden Başbakan olmak isteyen genel başkanımızı, Başbakan yapamayacak mıyız?" dedi.   

CHP DE BDP İLE AYNI KEFEYE KOYDU

 Adalet ve Kalkınma Partisi'nin demokratik açılım projesini şimdilik rafa kaldırdığını söyleyen Şafak'ın hedefinde ana muhalefet partisi de vardı: "Endişemiz, 12 Haziran'dan sonrayadır. Çünkü, CHP'de çok köklü bir yönetim değişikliği oldu. Genel Başkanları Kılıçdaroğlu, Grup Başkan Vekili iken genel af istemişti. Referandum sürecinde bir genel af daha istedi. Gürsel Tekin, 'BDP ile ittifak yapabiliriz' dedi. Ve iki tane PKK'nın avukatını, CHP yönetimine taşıdı. Eğer Adalet ve Kalkınma Partisi'ndeki bölücü milletvekilleri gibi, CHP'de de 12 Haziran'dan sonra bölücüler, meclise girmeyi başarır ise muhtemel CHP Ak Parti ittifakını Demokratik açılım sürecinde yaşayacağınızı bilmenizi istiyorum. Bunu hükümet kurmadan Anayasa değişikliğine, kanun değişikliğine yaşayacaklar"

internethaber.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER