Maltepeli kadınlar Başkan Kılıç’la Boğaz’ı geziyor

Maltepe Belediyesi tarafından, ev kadınları için düzenlenen Boğaz Turu’nun 5. gününde Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Bağlarbaşı ve Girne Mahallesi’ndeki kadınları yalnız bırakmadı.

Maltepeli kadınlar Başkan Kılıç’la Boğaz’ı geziyor
Maltepeli kadınlar Başkan Kılıç’la Boğaz’ı geziyor

Maltepe Belediyesi tarafından, ev kadınları için düzenlenen Boğaz Turu’nun 5. gününde Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Bağlarbaşı ve Girne Mahallesi’ndeki kadınları yalnız bırakmadı. Kılıç,  “Mahalle toplantılarında, sokaklarda sesini duyamadığım bacılarımla bu gezimiz vasıtasıyla bir araya geliyoruz” dedi.

İlçede gerçekleştirdiği etkinliklerde özellikle kadınları, sosyal hayatta ön plana çıkarmak istediğini dile getiren Başkan Kılıç, “İnsana hizmeti hakka hizmet sayıyorum. Bu nedenle Maltepe’de hiç kimseyi ayrıştırmadan, herkesin daha adil bir hizmet alması için var gücümle çalışacağım. Mahalle toplantılarında, sokaklarda sesini duyamadığım bacılarımla bu gezimiz vasıtasıyla bir araya geliyorum” diye konuştu.

HEM EĞLENİP HEM ÖĞRENİYORLAR


Tur programı kapsamında çeşitli eğitim programlarıyla da bilgilendirilen kadınlar, Belediye Başkanı Kılıç’la fotoğraf çektirip, bol bol sohbet ettiler.  Kadınlardan gelen yoğun istek üzerinde bu tür hizmetleri vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Kılıç, “Bir sonraki yıl bu hizmeti daha çok kadınımıza ulaştıracağız. Gönlün gördüğünü başka hiçbir şey değiştirmez. Ben sizlerin gözlerine bakınca, gönlünüzün güzelliğini görüyorum. Emeklerimi sizlerin güzel gönlüne emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 23:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER