Kıbrıs’ta açılan ilk yapı market Tekzen

Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, yurtdışındaki dördüncü mağazasını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da açtı.

Kıbrıs’ta açılan ilk yapı market Tekzen
Kıbrıs’ta açılan ilk yapı market Tekzen

Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, yurtdışındaki dördüncü mağazasını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da açtı. Yurtiçinde 52 ilde 103 mağazası bulunan Tekzen, Lefkoşa mağazasının açılışına özel bir kampanya düzenledi.

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli tek ulusal yapı market zinciri ve sektörün öncüsü Tekzen, yurtdışındaki adımlarını hızlandırdı. Bu yıl 20’inci yaşını kutlayacak Tekzen, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki ilk mağazasını 29 Mayıs’ta başkent Lefkoşa’da açtı. Açılış Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Genel Müdürü Onur Mertoğlu, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Işıkgece, ve Operasyon Müdürü Ekrem Erol katılımlarıyla gerçekleşti. Açılışta konuşan Tekzen Genel Müdürü Mertoğlu KKTC’de açılan ilk yapı marketin Tekzen olduğunu belirtti.  KKTC’de mağaza açmaktan çok mutlu olduklarını vurgulayan Mertoğlu, ‘’ Bu yatırım Kıbrıs ekonomisini doğrudan ve dolaylı olarak olumlu etkileyecek.  Kuzey Kıbrıs’ta yatırımlar arttı. Bununla beraber alım gücü de arttı. Bundan dolayı Kıbrıs’a yatırım yapmanın arkasındayız’’ dedi. Konuşmaların ardından yeni mağazanın kurdela kesimi alkışlarla yapıldı.

Tekzen yurtdışında da büyümeye devam ediyor

Tekzen KKTC Lefkoşa’daki ilk mağazası ile yurtdışı yarımlarına bir yenisini ekleyerek yurtdışındaki mağaza sayısını 4’e çıkartmış oldu.

Türkiye’de açılan ilk yapı market olan Tekzen, KKTC’nin de ilk yapı marketi olma özelliğini taşıyor. Tekzen’in yurtiçinde 52 ilde 103 mağazası bulunurken, yurtdışında Romanya’nın başkenti Bükreş’te iki, Kuzey Irak Erbil’de ise bir mağazası bulunuyor.

Tüm Kuzey Kıbrıs kent karayollarının kesişme noktası Yonca Kavşağı’nda 1001 Airport Mall ‘de bulunan Tekzen mağazası 2 bin 700 metrekare satış alanı, zengin ürün çeşidi ve Kıbrıs halkına hizmet verecek 30 personeliyle beraber Kıbrıslılarla ile buluştu.

Tekzen Lefkoşa mağazasında mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat & tesisat malzemelerinden elektrik & aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar onbinlerce ürün çeşidi bulunuyor.

 29 Mayıs- 30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında Tekzen müşterileri banyo dolabından duş teknesine, halıdan bataryaya, çim biçme makinesinden avizeye kadar birçok ürüne 24.90TL’den başlayan indirimli fiyatlarla sahip olabilirler.

Türkiye’nin ilk yapı marketi Tekzen, bu yıl 20. yaşını kutluyor. Tekzen, yüzde 100 yerli sermayeli tek ulusal yapı market zinciri… 1995 yılında Merter’de açtığı ilk mağazasıyla sektöre merhaba diyen Tekzen, 52 ilde 103 mağazasıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Toplam 200 bin metrekarelik satış alanıyla, en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen,  en son yurtiçi mağazasını Düzce’de açtı..  www.tekzen.com.tr adresinden online alışveriş imkanı da sunan Tekzen mağazalarında mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat& tesisat malzemelerinden elektrik-aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar onbinlerce çeşit ürün bulunuyor. Avrupa DIY Mağazalar Birliği’nin (EDRA) Türkiye’deki tek üyesi olan Tekzen, 81 ilde mağaza açma planı ve hızlı büyüme stratejisiyle faaliyetlerini sürdürüyor.

AVM ADRES VE TELEFONLARI

ATASEHİR FİRMA REHBERİ







Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 17:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
karohalı
karohalı - 5 yıl Önce

Geniş renk ve desen seçenekleri ile ön plana çıkan karo halı çeşitleri, yürüme konforu ve ses yutma özelliği ile zeminde akustik sağlar.

SIRADAKİ HABER

banner110

banner109