Anadolu Kayak Merkezleri

Anadolu'da Bulunan Kayak Merkezlerinin Özellikleri ve Ulaşım Şartları

Anadolu Kayak Merkezleri
Anadolu Kayak Merkezleri

Anadolu'da Bulunan Kayak Merkezlerinin Özellikleri ve Ulaşım Şartları

Palandöken Kayak Merkezi

Universiade 2011 Kış Oyunları’na çok başarılı bir organizasyonla ev sahipliği yapan Erzurum’un gözbebeği Palandöken Kış Sporları Merkezi, şehir merkezine 10 dakika mesafede. Dünya standartlarında kayak tesislerine sahip merkez, büyüleyici doğasıyla insanın içini ısıtıyor. Zirvelerin koni şeklinde birleştiği 70 kilometre uzunluğundaki dağ grubuyla, kış sporları için ender bulunabilecek bir bölge burası. Rüzgârlı havalarda bile kolay uçuşmayan kar kalitesi, kış sporları için elverişli. 10 kilometrelik kesintisiz uzunluğuyla Türkiye’nin en uzun, dünyanın ise sayılı büyük pistlerinden biri olan Ejder Pisti de burada. Çeşitli zorluk derecelerine sahip pistlerin toplam uzunluğu 60 kilometreye ulaşıyor. 2 bin 500’lü metrelerden daha yüksekte bulunan zorlu parkurları kullanmak için deneyim şart. Palandöken otellerinin hepsinde pist haritaları var. Bu haritalarda pist uzunlukları, başlangıç ve bitiş noktaları, irtifaları ve zorluk dereceleri yazıyor. Her biri uluslararası standartlardaki 8 mekanik tesis, 3 binli metrelere kadar çıkabilen pistlere sporcu taşıyor.

ULAŞIM VE DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLA


Erciyes Kayak Merkezi

Kayseri’ye 25 kilometre uzaklıktaki Erciyes Kayak Merkezi’ne Hisarcık kasabasını Tekir Yaylası’na bağlayan asfalt yol ile ulaşılıyor. Kartpostallara özgü manzaralar eşliğinde ilerleyen yol, karlı tepelere kurulmuş dağ evleri, keçi sürüleri ve irili ufaklı pınarlarla devam ediyor. Sönmüş bir volkanik dağ olan Erciyes’in karlı zirvelerine doğru yükseldikçe düz bir çarşafı anımsatan Kayseri Ovası ayaklarımızın altına seriliyor. İki binli metrelerde Kapadokya Vadisi’nin eşsiz kıvrımlarıyla tanışıyoruz. Her seviye kayakçıya uygun geniş pist seçenekleriyle tanınan merkez, konuklarına ekonomik konaklama olanakları da sunuyor. Kar kalitesinin uzun süre bozulmamasının nedeni, yüksek irtifa ve uygun hava koşulları. Geniş bir alana yayılan pistlerin rakımı 2 binli metrelerden başlıyor. Ana pistler, kayak dışında snowboard için de uygun. Erciyes’in sunduğu ayrıcalıklardan biri de kar raftingi. Kaza olasılığına karşı profesyonel bir arama kurtarma ekibi oluşturulmuş. Mart ayı sonuna kadar kayak yapılabilen Erciyes’te yıldızlı otellerin yanı sıra, hesaplı konukevleri de hizmet veriyor.
ULAŞIM VE DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLA


Uludağ Kayak Merkezi

Bursa Yenişehir Havaalanı’na sadece bir saat mesafedeki Uludağ Kış Tatil Merkezi’nin kuruluşu 1930’lu yıllara kadar uzanıyor. Anadolu turizmini dünyaya açan öncü adreslerden biri olan Uludağ, bugün dünyaca ünlü bir tatil merkezi. Bölgede, mekanik tesisler yardımıyla tepelere çıkılıp slalomla aşağılara iniş yapılan Alp disiplini stilindeki kayak türü yaygın. Kayak tesisleri ve pistler dünya standartlarında. Otellerin yakın çevresinde bulunan pistler çocukların bile rahatlıkla kayak yapabileceği türden. Hayli geniş bir alana yayılan pistleri etkileyen rüzgârların hâkim yönü güney ile güneybatı. Normal kış koşullarında şubat ayındaki kar kalınlığı 1,5 metrenin altına düşmüyor. Mart ayı ortalarına kadar kalitesi bozulmayan yumuşak toz kar, kış sporları için elverişli bir zemin oluşturuyor. Dağın yıldızlı otelleri ise her türlü konfor beklentisini karşılayabilecek donanımda. Kış sporlarına mesafeli bakanlar için de seçenek çok: Şömineli restoranlar, romantik yürüyüş parkurları ya da gece kulüpleri… Uludağ’da herkese göre bir şey mutlaka var.
ULAŞIM VE DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLA


Davraz Kayak Merkezi


Isparta’ya 25 kilometre uzaklıktaki Davraz Kış Sporları Merkezi’ne kışın en soğuk günlerinde bile rahatça ulaşılabiliyor. 2 bin 635 metrelik Davraz Dağı’nın yamacına kurulan merkez, Göller Bölgesi’nin hemen kıyısında kayak yapma olanağı sunuyor. Uzunlukları 1,5 ile 4 kilometre arasında değişen dokuz pist her seviye kayakçıya hitap ediyor. Mavi pistler, yeni başlayanların ya da kendini geliştirmek isteyen kayakçıların tercihi. Kırmızı pistler, orta seviye kayakçılara, siyah pistler ise profesyonellere hitap ediyor. Davraz’da kuzey disiplini, Alp disiplini, tur kayağı, snowboard ve tırmanış gibi aktivitelerden birini seçmek mümkün. Mekanik tesisler saatte 4 bin kişi taşıma kapasitesine sahip. Birinci etap olarak adlandırılan 1211 metrelik telesiyej, merkezin en uzun mekanik tesisi. İkinci etap, 920 metrelik bir telesiyej ve 624 metrelik teleskiden oluşuyor. 850 metrelik üçüncü etabın başlangıç noktası ise
2 bin 80 metre yükseklikte. Ayrıca merkezde iki tane de baby lift mevcut. Davraz’da bulunan toplam 500 yatak kapasiteli üç tesisin en konforlusu dört yıldızlı.
ULAŞIM VE DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLA


Sarıkamış Kayak Merkezi

Kars’ın 55 kilometre güneybatısındaki Sarıkamış ilçesinde bulunan kayak merkezi, büyüleyici bir doğaya sahip. Alplerdeki kayak merkezlerine şöhretini kazandıran kristal toz karın aynısı, Sarıkamış’a da yağıyor. Kış aylarını güneşli geçirmesine rağmen bölgeye düşen kar, ilk günkü tazeliğini yitirmeyip kayak severlere mükemmel bir zemin sunuyor. Anadolu’da kayak sezonu en uzun süren kış sporları merkezlerinden biri Sarıkamış’ta üç mevsim kar erimiyor. Sarıçam ormanlarının çevrelediği pistler rüzgâra karşı korunaklı. Bilgisayar donanımlı mekanik tesisler uluslararası standartlarda. Merkezde iki adet telesiyej ve bir teleski tesisi hizmet veriyor. Sarıçam Kayak Tesisleri ise saatte 2 bin 400 kişi taşıma kapasitesine sahip. Bölge, Alp disiplini, kuzey disiplini ve tur kayağı etkinlikleri için elverişli koşullara sahip. Beş yıldızlı otelden dağ pansiyonlarına kadar farklı bütçelere hitap eden konaklama seçenekleri sunan bölgede kayak eğitimi ve kiralık malzeme temini de mümkün.
ULAŞIM VE DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLA


Ilgaz kayak Merkezi

Ilgaz kayak Merkezi Nerede?


Ilgaz kayak merkezi , Kastamonu ve Çankırı illeri sınırında zirvesi 2850 m. olan Ilgaz Sıradağları üzerinde, Ilgaz Milli Parkı içinde yer almaktadır Ilgaz Kayak Merkezi’ne hangi sezon-ne zaman gidilir? Ilgaz kayak merkezinde kayak mevsimi aralık ayında başlayıp nisan ayına kadar sürmektedir.

Ilgaz Kayak Merkezi Pistleri nasıldır?

Ilgaz kayak merkezinde 2 adet pist bulunmaktadır. Ilgaz kayak merkezinde 1 nolu piste hizmet veren chair lift otelin hemen  önündedir. Kayak merkezinde 1400 m lik 2. pistte tele ski bulunur ve tüm  pistlerde toz karda kayak yapılabilir. 2. pistin zirvesi olan 2010 m de zirve kafe bulunmaktadır. Ilgaz kayak merkezinde 1. pistte gece kayağı yapma imkanı da vardır. Ayrıca Ilgaz kayak merkezinde 350 mt. Lik bir baby lift de  bulunmaktadır.   
 Ilgaz Kayak Merkezi’nde Konaklama?

  Ilgaz kayak merkezinde 3 adet tesis bulunmaktadır. Ilgaz kayak   merkezi ve Ilgaz oteller bölgesi köknar ve sarıçam ormanları ile  kaplıdır.

 
Ilgaz Kayak Merkezi’ne Nasıl Gidilir? Ulaşım Nasıldır?


Ilgaz kayak merkezi Ankara’ya 210, İstanbul’a 460, Kastamonu’ya 40 km  uzaklıktadır. Ilgaz kayak merkezine ulaşmak için İstanbul’ dan gelişte Ankara otobanı  ile Gerede çıkışına geldikten sonra , Karabük yoluna girilir, 30 km sonra  Samsun - Çankırı yönüne sapılır. Yaklaşık 130 km sonra Ilgaz-Ankara-Samsun-Kastamonu sapağına ulaşılır. Ankara yönünden gelenler ise, Çankırı, Ilgaz yolu ile aynı sapağa ulaşabilirler. Sapaktan Kasstamonu yönüne döndükten 25 km sonra, Karayolları  Ilgaz Bakımevi’nin bulunduğu zirveye ulaşılır. Buradan itibaren Kastamonu  yönüne doğru 2 km’ lik inişten sonra Ilgaz Dağı Milli Parkı yol ayrımına  gelinir. Buradan Ilgaz kayak merkezi sadece 1.5 km. Ilgaz kayak merkezine ulaşmak için diğer bir altenatif ise Kastamonu’ya  otobüs ile ulaşmak. Kastamonu’dan Ankara otobüsüne binerek 40. km’deki  Karayolları Ilgaz Bakımevi’nde inerek Ilgaz kayak merkezindeki otellerin  servisi ile Dağbası’ na ulaşabilirler.Ankara yönünden gelenler Karayolları  Ilgaz Bakımevi önünde inerek Ilgaz kayak merkezine ulaşabilirler.

ILGAZ KAYAK MERKEZİ OTELLERİ

ILGAZ DORUK OTEL

Yenilenen Doruk Otel, 2007 kış sezonunda yepyeni bir Doruk Otel anlayışı ile kaliteli hizmet ve muhteşem bir atmosfer sunmaktadır.

2 Bar'ı (Şömine,Restoran), 2 Restoran'ı, Kafeterya, Snack Bar, Sauna, Disko, çocuklar için özel aktiviteler, Atari salonu, Bilardo salonu, TV salonu, Mini market, Kayak ve Snowboard okulu, otopark, şarap evi ve canlı müzik programları ile hizmetinizdedir.

60 odası, 200 yatağı ile, Ilgaz'a 24 km. Çankırı'ya 65 km. Kastamonu yoluna 700 mt. uzaklıkta Türkiye' deki dağ otelleri arasında ulaşım ve yol problemi olmayan tek tesistir.

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde 2000 mt. rakımda bulunmaktadır. Tesis Çam, Köknar ve Sedir ormanının içerisindedir.

Kayak Merkezinde 1000 mt uzunluğunda telesiyej, 1400 mt uzunluğunda teleski ayrıca otele ait 350 mt uzunluğunda babylift bulunmaktadır.

Ilgaz Doruk Otel' in odalarında kalorifer, saç kurutma makinesi, balkon, küvet ve telefon mevcuttur.

ILGAZ DORUK OTEL   
Ilgaz Doruk Mevkii, Kayak Merkezi
ILGAZ / ÇANKIRI
Tel: 0376 417 20 10
Fax: 0376 417 20 13
e-mail:[email protected]

ILGAZ LE CHALET

Ilgaz'ın ilk ve tek butik oteli
'Le Chalet Ilgaz'

' KAYAK PİSTİNE EN YAKIN OTEL '

İstanbul'a 4,5, Ankaraya'ya 2 saat uzaklıkta, sadece size ait bir cennet' Le Chalet Ilgaz, butik otellerde tatil yapmaktan hoşlanan herkesin kendini evinde hissedebileceği, küçük bir dağ oteli. Le Chalet Ilgaz'da özel dünyanızı hiç kimseyle paylaşmak zorunda kalmadan, Ilgaz'da dört mevsim tatil yapabilmenin tadını çıkarırsınız. Le Ilgaz'a geldiğinizde, eşsiz manzarasıyla sizi önce doğa karşılar. Kayak pistine en yakın noktaya doğru ilerleyin. Le Chalet'yi dağ oteline uygun mimarisi ve iklime zıt, sıcak atmosferi ile hemen tanıyacaksınız.

ÇOK ÖZE  20 ODA  Le Chalet'de sadece 20 oda var. Toplam 50 yatak kapasitesi ile odaların tamamı, ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek konfora sahip. DAĞ MANZARALI RESTAURANT Otelin ruhunuzu içine alan manzarası, en çok restauranda hissediliyor. Şimdiden söyleyelim, iştahınıza engel olamayacaksınız. Çünkü Le Chalet, butik otel olma avantajını mutfağı içinde kullanıyor. Dünya mutfağının seçkin örnekleri sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinde açık büfe olarak sunuluyor.

BAR - CAFE

Le Chalet Bar - Cafe, sadece gece değil, gündüz de kendinizi iyi hissedebileceğiniz öneriler sunuyor. Le Chalet özel kokteylleri ve aperatif yemekleri ile kayak dönüşü yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Kayak tutkunlarını cezbeden Ilgaz pistlerinin yanı sıra, Le Chalet'de farklı yaşam tercihlerinize de karşılık bulabilirsiniz.

Bakın Le Chalet Ilgaz, Kayak dışında size başka neler vaad ediyor;
4 Mevsim yaşam keyfi tescillenmiş bir manzara Uzun dağ yürüyüşleri ile biraz eğlence, biraz huzur Özel grup tracking imkanları...

Adres : Ilgaz Milli Parklar Ilgaz - Kastamonu
Tel : 0366 239 10 04
Web Sitesi : www.lechaletilgaz.com
E-Mail : [email protected]

ILGAZ MOUNTAIN RESORT'TA
ZİRVEDE 4 MEVSİM TATİL

Ilgaz Mountain Resort 60 dönümlük bir arazi üzerinde, Ilgaz Milli Parkı olarak korumaya alınmış bölgede geleneksel Kastamonu mimarisine uygun bir biçimde inşa edilmiş beş yıldızlı bir tesistir.

Ilgaz Mountain Resort'un çağdaş işletmecilik anlayışıyla dünya standartlarında bir düzeye sahip olan tesislerde konaklayarak, her türlü sosyal olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Ilgaz Mountain Resort tesislerinde her şey, rahatınızı, huzurunuzu ve tatil keyfinizi pekiştirmek üzere tasarlanmıştır. Tüm iç ve dış mekanlarda, mimarinin en estetik ve en işlevsel unsurları, titiz bir yaklaşımla bir araya getirilmiştir.

Tesislerin her alanında, kendi evinizdeki rahatlık, dünya standartlarındaki kalite ve konfor, tertemiz, düzenli ve üst düzeyde bir hizmet anlayışı gözetilmiştir.

Ilgaz Mountain Resort, doğayla baş başa kalma amacına yönelik, alternatif tatil olanakları, muhteşem doğal dokusu, dengeli iklimi ve doğal örtünün bir parçası olarak tasarlanan Club tesisleri ile şimdi sizinde düşlerinize vatan olmaya hazır...

Ilgaz Mountain Resort toplam 118 oda ve 424 yatak kapasitesine sahiptir. Bunlardan 110 u standart suit odadır.Bir adet yatak odası ve salondan oluşur,2 ila 4 kişi konaklayabilmektedir. 2 adet engelli odası ve 8 adet king suit odası bulunmaktadır. King Suit 2 adet yatak odası, 2 wc banyo,1 büyük oturma salonundan oluşmaktadır. 6 kişiye kadar konaklayabilmektedir.

Tüm odalarda duş,fön,direkt telefon,tv,uydu yayını,mini bar(obsiyonel),balkon(bazı odalarda),internet bağlantısı(kablolu) ve merkezi ısıtma vardır.

ILGAZ MOUNTAİN RESORT 2000 mt.rakım, Yılda ortalama 22 hafta süren harika bir kar sezonu, Kayağa en elverişli kristalize kar örtüsü, Modern telesiyej tesisleri ve Kayak tutkunları için, unutulmaz heyecanlar yaşayacakları, toplam 2 km kayak pistleri (çok kısa sürede 12 km uzunluğa yükselecek).

Kıyı tatilinin bunaltıcı, sıkışık ve yorucu ortamından uzakta, çam kokuları arasında, çoşkulu ve huzurlu bu doğa tatilinde, 4 mevsim KAPALI YÜZME HAVUZU, Sağlıklı ve dinamik bir tatil için FITNESS CENTER, yorgunluklarınızı atmak için SAUNA ve geleneksel TÜRK HAMAMI, istediğiniz her zaman BİLARDO ve akşamları isterseniz barbekü keyfinden sonra CEP SİNEMASI'ında güncel filmler yada istediğiniz futbol karşılaşması...

Ilgaz Mountain Resort tesislerinde, açık havada doğa turlarına katılabileceğiniz, koşu parkurlarında özgürce spor yapabileceğiniz, bisiklete binebileceğiniz, voleybol veya futbol oynayabileceğiniz gibi; kapalı alanlardaki oyun salonları...

267 metrekare- 200 kişilik Konferans Salonu Toplantı, Kongre,Seminer ve Tüm Organizasyonlarınızda her türlü teknik ekipmanı ileSizleri bekliyor!...

ILGAZ MOUNTAİN RESORT KONAKLAMA KONSEPTİ

Ücretsiz İçecekler:
Akşam 16:00 çayı kurabiyeli 16:00-17:00
Yemekler esnasında açık su servisi
Kahvaltıda konsantre meyve suyu(tang)

Ücretli İçecekler:
Tüm mekanlarda alkollü,alkolsüz sıcak soğuk tüm içecekler.

Yiyecek Hizmetleri:
Açık büfe kahvaltı 07:30-10:00 (main restaurant)
Brunch pazar günleri 10:30-14:30 (main restaurant)
Açık büfe öğle yemeği 12:30-14:30 (main restaurant)
Açık büfe akşam yemeği 19:30-21:30 (main restaurant)
Gece çorbası 00:00-01:00

Bar Hizmetleri:
Lobby Bar 08:00-02:00
Pool Bar 10:00-18:00
Kütük Bar 22:00-03:00

A'la Carte Restaurantları:
1 adet A'la Carte Restaurantımızdan misafirlerimiz 5 gece konaklama sürelerince birer defa ücretsiz faydalanabilirler.

Ücretsiz Hizmetler:
Cep Sineması (55 kişilik)
Lobby ve çevresinde internet erişimi, emniyet kazası, oyun salonu (okey, tavla vs), kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, mini club, TV room, Fitness merkezi, kapalı otopark, yürüyüş parkuru.

Ücretli Hizmetler:
Telefon, fax, çamaşır yıkama ve ütüleme servisi, günübirlik şehir turları, fotoğraf hizmetleri, masaj, solarium, güzellik merkezi, bebek bakıcısı.
Tel: +90366 239 10 40

www.ilgazmountain.com



DERBENT OTEL


Otelimiz Ilgaz Kastamonu karayolunun 21. kilometresindedir. Derbent şehitleri abidesi ile birlikte dikkatleri üzerine çeken bir tabiat  güzelliğinesahiptir. Yem yeşil çam ormanları arasında bulunan otelimiz buz gibi suyu ilemeşhurdur.Kayak pistine ve zirveye  sadece 2 km uzaklıkta olan otelimizde ücretsizservisimiz  herzaman hizmetinizdedir. Tecrübeli kayak hocalarımız sayesindetahmin ettiğinizden çok daha kısa sürede kaymayı öğrenebilir, kış sporlarının

ve eşsiz tabiat güzelliğinin keyfini çıkarabilirsiniz.


Otelimiz 45 yatak kapasitesine sahiptir.Günün her saatinde sıcacık odanızdangöz alıcı manzarayıizleyerek kahvenizi yudumlayabilirsiniz.Şömine başı sohbetlerini de unutmadık Dostlarınızla , ailenizle birlikte şömine başında sohbetintadını çıkarmak ister misiniz ? Kısa bir yürüyüşün ardından yada biraz kayaktansonra barda sıcak bir şeyler içmekyorgunluğunuzu alır.

Kayak merkezi zirvesi 2850 metre olan Ilgaz Sıradağları üzerinde, Ilgaz Milli Parkı içerisinde, Kastamonu ve Çankırı illeri sınırında yer almaktadır. yer alıyor. Karasal İklime sahip bölgede hakim rüzgar yönü kuzey-kuzeybatı yönlerinde. Kayak mevsimi aralık ayında başlayıp nisanayına kadar sürüyor. Kayak merkezinde bir adet çift iskemleli telesiyej tesisi ile 1 adet teleski tesisi bulunuyor. 700 m. uzunluğundaki telesiyej tesisi 700 kişi/saat kapasitede, 950 m. uzunluğundaki teleski 1000 kişi/saat kapasitede. Kastamonu ve Çankırı illeri sınırında zirvesi 2850 m. olan Ilgaz Sıradağları üzerinde, Ilgaz Milli Parkı içinde yer almaktadır. Kış turizminin yanı sıra, sahip olduğu doğal güzellikleri ile dört mevsim turizme elverişlidir.
     

 SEZON    :   Kayak mevsimi kasım ayında başlayıp nisan ayına kadar sürer.


 PİSTLER :   Kayak pistleri 1800-2000 m yükseklikleri arasındadır. Sezon içinde kar kalınlığı 50-200 cm. dir. Kayak merkezinde bir adet çift iskemleli telesiyej tesisi ile 1 adet teleski tesisi bulunmaktadır. 700 m. uzunluğundaki telesiyej tesisi 700 kişi/saat kapasitededir. 950 m. uzunluğundaki teleski 1000 kişi/saat kapasitededir. Merkezde bir otele ait bir babylift de bulunmaktadır.

Rezervasyon :  0376 417 20 20  Fax : 0376 417 20 21    [email protected]

ILGAZ ÖĞRETMEN EVİ

Kurumun Tarihçesi

Öğretmenevi Lokal bölümü 1988 yılında Belediye iş hanında hizmete açılmıştır. Öğretme nevi 11.02.2002 tarihinde Anadolu Lisesi pansiyon binası olarak yapılan binada hizmete başlamıştır Eski Öğretmenevi binası 2002 yılından itibaren lokal olarak faaliyetine devam etmektedir.

Lokal bölümünde dinlenme ve okuma salonu ve internet bölümü bulunmaktadır. Lokal bölümü İlçe de görev yapan öğretmenlere, daire amirleri ve emekli öğretmenlerimize hizmet vermektedir.

Öğretmenevimiz ise öğretmenlerimiz yakınları kamu kuruluşlarında görevli personele ve diğer vatandaşlara konaklama hizmeti sunmaktadır.

Bina Durumu

Lokal Binası: Lokal binası 3 katlı 1.kat.kalorifer dairesi ve çamaşırhane ,2.kat oyun salonu internet bölüm,okuma salonu,çay ocağı bulunmaktadır.

3.kat Tapu Sicil Müdürlüğü ve Tapu Kadastro Müdürlüğü bulunmaktadır.

Öğretmenevi binası : 5 katlıdır. Zemin katta çamaşırhane, kalorifer dairesi, depolar bulunmaktadır. 2.Kat :İdare odaları, yemekhane, resepsiyon, restoran, bay ve bayan kuaför salonları bulunmaktadır. 3.Kat :13 adet yatakhane

1.adet süit oda, 1 adet dinlenme salonu, 1 adet hizmetli odası bulunmaktadır. 4.Kat :13 adet yatakhane, 1 adet süit oda, 1 adet kütüphane salonu, 1 adet hizmetli odası bulunmaktadır. 5.kat: 13.adet yatakhane, 1 adet toplantı salonu, 1 adet süit oda, 1 adet hizmetli odası bulunmaktadır. Yatakhane bölümündeki 39 oda ikişer kişiliktir. Odaların 26 tanesi televizyonludur ortak merkezi uydu sistemi ve kablosuz internet bağlantısı bulunmaktadır. Ayrıca internet odası 20 bilgisayarla hizmet vermektedir. Restoran bölümü veda, nişan, toplantı yemekli hizmet vermektedir.

Oda Sayısı :42

Yatak Sayısı : 84

Süit Oda : 3

Personel Sorunu

Kurumumuzda 1 Müdür, 1 Memur, 1 Ahçı, 1 Hizmetli, 1Şöför, 1 Temizlik İşçisi olmak üzere 6 personel görev yapmaktadır.

İletişim Bilgileri :

Telefon : 0376 416 1791 - 0376 416 2424 - 0376 416 2423

Faks : 0376 416 4479

Adres: Gazidede Mahallesi İstanbul Caddesi ILGAZ/ÇANKIRI


ÇAYIRLI ALABALIK TESİSLERİ

Canlı Alabalık Satışı
Tereyağlı Alabalık Servisi
Aile Salonumuz Vardır 24 Saat Hizmetinidedir. Rezervasyon Yapılır
Rezervasyon Tel. : 0376 416 25 96 Gsm : 0535 349 41 52 - 0538 429 40 30
AŞŞAĞI BOZAN KÖYÜ   ILGAZ - ÇANKIRI

KAYAK MERKEZLERİ FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

ULAŞIM VE DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109