BARIŞ MANÇO'NUN EVİNE SANAL GEZİNTİ

BARIŞ MANÇO'NUN EVİNE SANAL GEZİNTİ

BARIŞ MANÇO'NUN EVİNE SANAL GEZİNTİ
BARIŞ MANÇO'NUN EVİNE SANAL GEZİNTİ

7'den 77'ye herkesin sevgilisi Barış Manço'nun Kadıköy Belediyesitarafından müze haline getirilen evini halen gezme fırsatıbulamadıysanız, internetten sanal bir gezinti yapabilirsiniz. BarışManço'nun şarkılarıyla büyüyen www.360 kare.com adlı internet sitesisahipleri Yunus Akyürek ve Yavuz Bilgiözü'nün katkılarıyla oluşturulanyeni sistemle, Manço'nun evini, özel kişisel eşyalarını ve evin herdetayını fotoğraflarla üç boyutlu olarak görebilirsinizManço'nunKadıköy Moda da bulunan ve Kadıköy Belediyesi tarafından yenidendüzenlenerek müze haline getirilen evine sanal ziyaretçiolabilirsiniz.

Kadıköy Belediyesi'nin resmi web sitesiwww.kadikoy.bel.tr adresinden ana sayfada bulunan Barış Manço Moda81300 logosunu tıklayarak, Manço' nun evine sanal gezintiyapabilirsiniz. Sanal gezintinizde seçtiğiniz oda ya da objenin tümayrıntılarını 360 derece inceleyebilir, yakınlaştırıp ya dauzaklaştırabilirsiniz. KADIKÖY BELEDİYESİ MÜZE OLARAK DÜZENLEDİ Sevilen sanatçı Barış Manço'nun Kadıköy Belediyesi tarafından müzeolarak düzenlenen evinin resmi açılışı, 20 Haziran 2010 tarihindeailesi, dostları ve yakınlarının katıldığı bir törenle yapılmıştı.

 Türkiye'nin "Barış Manço 81300 Moda" adıyla tanıdığı Barış Manço'nunModa Yusuf Kamil Paşa Sokakta bulunan evi, Halk Bankası'nın desteği,Türkiye'nin ilk oyuncak müzesini kuran Sunay Akın'ın danışmanlığı ve sahne tasarımcısı Ayhan Doğan'ın yaratıcılığıyla müze haline getirilmişti. Hayranları, müze haline dönüştürülen Barış Manço Evi'nde, yenidüzenleme sayesinde artık internet üzerinde sanal gezinti deyapabilecek.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER