KALAMIŞ’TA BAYRAM KEYFİ

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafirlerine Kurban Bayramı’na özel konaklama paketi sunuyor.

KALAMIŞ’TA BAYRAM KEYFİ
 KALAMIŞ’TA BAYRAM KEYFİ

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, misafirlerine Kurban Bayramı’na özel konaklama paketi sunuyor. 17–26 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak bayram paketi, kahvaltı dahil fiyatı 140 Euro’dan başlıyor.


Lüks ve konforun buluştuğu Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand Kalamış, Kurban Bayramı’na özel fırsatlarıyla marinaya karşı huzurlu ve eğlenceli bir tatil vadediyor. Kadıköy’ün huzurlu ve nezih semti Kalamış’ta bayram boyunca konaklayacak olan misafirler, Adalar ve Kalamış Marina manzarasına sahip sonsuzluk havuzunun da tadını çıkarabilecekler.


140 Euro’dan başlayan fiyatlarla

Wyndham Grand Kalamış Kurban Bayramı paketinde, Deluxe Odada çift kişi konaklama ve 300’e yakın çeşitten oluşan zengin açık büfe sabah kahvaltısı bulunuyor.17–26 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak bayram paketi, kahvaltı dahil 140 Euro + KDV’den başlıyor.


Kalamış Marina manzarasına karşı iki mekan seçeneği

“Bayram Paketi” odasına sahip misafirler, Ege’nin farklı hisler uyandıran atmosferini ve eşsiz lezzetlerinin sunulduğu Ouzo Roof Restaurant’ta, Kalamış Marina manzarasına hakim Jigger Roof Bar’da ve Blue Harmony Spa’da yüzde 15 indirimden yararlanabilecekler.

Bayramda Wyndham Grand Kalamış’ta konaklayacak olan misafirlere ayrıca, Jigger Roof Bar’da 17:00 – 19:00 saatleri arasında düzenlenecek Happy Hour’da Cookie tabağı ile 1 adet yerli içki veya sıcak-soğuk içecek ikram edilecek.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109