Şişli Belediyesi ve Form Assist’ten Sağlıklı Yaşam Günleri

Yaz aylarında açık havada spor keyfini diyetisyen sohbeti ile birleştiren Sağlıklı Yaşam Günleri 3 Ağustos Cumartesi günü başlıyor.

Şişli Belediyesi ve Form Assist’ten Sağlıklı Yaşam Günleri
 Şişli Belediyesi ve Form Assist’ten Sağlıklı Yaşam Günleri
Yaz aylarında açık havada spor keyfini diyetisyen sohbeti ile birleştiren Sağlıklı Yaşam Günleri 3 Ağustos Cumartesi günü başlıyor.

Maçka Sanat Parkı’nda düzenlenecek ücretsiz etkinliklerde katılımcılar Form Assist uzman diyetisyen ve spor antrenörleri ile hem spor yapma hem de egzersiz ve beslenme konusunda bilgi alarak akıllarındaki sorulara yanıt bulma fırsatı yakalayacak. Etkinlikler 3, 6, 8, 20, 22, 24, 27 ve 31 Ağustos tarihlerinde Şişli Belediyesi desteği ile devam edecek.
İstanbul - İnsanların her zaman ve her yerde diyetisyen ve antrenör desteği almasını, kendilerine özel hazırlanan beslenme ve spor programlarını takip edebilmesini sağlayan mobil sağlıklı yaşam asistanı Form Assist İstanbulluları açık havada sağlıklı yaşam günlerine davet ediyor. Şişli Belediyesi ile düzenlenecek etkinliklerde katılımcılar uzman spor antrenörü eşliğinde parkta spor yapabilecek. Uzman diyetisyenin de katılımı ile her hafta katılımcılar farklı konularda bilgi alabilecek ve sorularını uzmanla paylaşabilecek.

Etkinlikler 3, 6, 8, 20, 22, 24, 27 ve 31 Ağustos tarihlerinde Maçka Sanat Parkı’nda düzenlenecek. Hafta içi 19.00, hafta sonu 16.00’da yapılacak etkinlikler herkese açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Her hafta farklı bir konuların ele alınacağı Sağlıklı Yaşam Günleri’nin ilk haftaki konuları Akdeniz Diyeti ve Sağlık Beslenme ile Günlük Hayat ve Egzersiz olacak. İkinci hafta Şok Diyetler ve Detox ile Egzersiz Alışkanlığı Kazandırma, üçüncü hafta Ketojenik Diyet ve Aralıklı Oruç ile Duruş Bozuklukları hakkında bilgi verilecek.

Etkinliklere katılmak isteyenler formassistapp Instagram hesabından etkinliklerle ilgili güncel duyuruları ve hava durumuna bağlı tarih değişikliklerini takip edebilecekler.

Form Assist Hakkında

İnsanların kalıcı sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinebilmelerini sağlamak amacıyla hizmet sunan mobil uygulama Form Assist, kullanıcılarının uzmanlardan birebir destek almalarına imkan sunmaktadır. Bünyesindeki beslenme uzmanları ve spor eğitmenleri ile kullanıcıların mevcut durumlarını analiz eden Form Assist kişiye özel beslenme ve egzersiz programları hazırlamaktadır. Kullanıcılar uygulama üzerinden beslenme düzenlerini ve egzersizlerini takip ederek raporlamakta ve bu veriler uzmanlar tarafından takip edilmektedir. Sunduğu kolay kullanım ve mobilite sayesinde insanların her yerde ve her zaman sağlıklı yaşam tercihlerine sadık kalabilmelerine destek vermektedir. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109