İBB YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Sizler de zor günlerden geçiyorsunuz. BirlikteBaşaracağız Çok zor günlerden geçiyoruz.

İBB YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI
 İBB YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI
Sizler de zor günlerden geçiyorsunuz. BirlikteBaşaracağız Çok zor günlerden geçiyoruz.

Sizler de zor günlerden geçiyorsunuz. Üretim ve hizmetleriniz ya tümden durdu ya da durma noktasına geldi.

Bu günlerde sadece biz değil, tüm dünya büyük bir sınavdan geçiyor. Görünen o ki, önümüzdeki birkaç aylık dönem daha da zor olacak.

Covid19 salgını, zengin fakir demeden hepimiz için birlikte mücadeleyi ve samimi bir dayanışmayı daha önce hiç görülmediği kadar zorunlu kılıyor.

Bu dönemde güçlüler zayıflara, varlıklılar yoksullara destek olmayı başarırsa bu tarihi sınavı geçebilir ve zorlu mücadeleyi kazanabiliriz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bu zorlu günlerde elimizdeki tüm kaynaklarımızı kullanarak şehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye başladık. Bununla birlikte mevcut gidişat her geçen gün azalan kaynaklarımızın yeterli olamayacağını gösteriyor.

Bu nedenle toplumsal dayanışmayı harekete geçirmek ve salgınla mücadelenin sonuna kadar görev yapmak üzere Yenikapı’da İstanbul Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezini kurduk. Bu merkezin hizmete geçmesiyle birlikte #BirlikteBaşaracağız kampanyasına başladık.

Kampanyamızla şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi kesimlere ve yaşlı vatandaşlarımıza daha fazla maddi ve manevi destek sağlamak, sağlık çalışanlarına ve hastalarımıza yardım etmek istiyoruz.

Birbirimize sahip çıkmamız gereken bu büyük dayanışma seferberliği için sizi hem şahsen hem de kurumlarınızla birlikte bizlere destek olmaya davet ediyorum.

İnsanlık olarak karşılaştığımız bu en umutsuz zamanlarda sağlayacağınız her türden destek tarafımızdan asla unutulmayacak ve hayat normal döndüğünde tüm gücümüzle yanınızda olacağız.

Vereceğiniz her türlü desteğe 16 milyon İstanbullu adına peşinen teşekkür eder, içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

Sağlıcakla kalın, evde kalın.
#BirlikteBaşaracağız.
Ekrem İmamoğlu
İBB Başkanı


444 00 93
Bilgi İçin

0552 153 00 34
Whatsapp Bilgi İçin

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109