Pendik vizyon sahibi bir yönetimle gelişiyor

Pendik vizyon sahibi bir yönetimle gelişiyor

Pendik vizyon sahibi bir yönetimle gelişiyor
STK ziyaretleri kapsamında Samsunlular, Ankaralılar ve Kırşehirliler Derneklerini ziyaret ederek kentteki çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Kenan Şahin, vizyon sahibi bir yönetim sayesinde Pendik’in hızla geliştiğini belirtti ve STK’ların bu süreçte daha aktif olmaları konusundaki isteğini yineledi. 

Belediye Başkanı Kenan Şahin’in kentteki STK’lara (Sivil Toplum Kuruluşları) yönelik ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Samsunlular, Ankaralılar ve Kırşehirliler derneklerini ziyaret eden Başkan Şahin, eğitimden sağlığa, kültür-sanattan altyapıya, imardan sosyal projelere kadar her alanda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Dernek üyelerinin sorularını da yanıtlayan Şahin, Pendik’in önemli bir gelişim sürecinden geçtiğini, bu süreçte yaşanan sıkıntıları birlikte çalışarak gidermeye gayret ettiklerini belirtti.

STK’lardan daha fazla destek istedi

Uzun yıllardır Pendik’in vizyon problemi yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Kenan  Şahin; “Bugün ve yarın düşünülüyor ancak sonraki seneler hesap edilmiyordu. Bugün eğitimden sağlığa kadar yaşanan tüm sorunların temelinde bu var. Ancak vizyon sahibi Pendik Belediyesi ile sıkıntılar tek tek ortadan kalkmaya başladı.” dedi. Şahin, Pendik’in daha iyi bir kent olma noktasında gerçekleştirilen çalışmalarda, Sivil Toplum Kuruluşları’na büyük görevler düştüğünü belirterek; “Konu ne olursa olsun sıkıntılarımızı bir araya gelerek, toplantılar düzenleyerek halladebiliriz. İşte bu ziyaret ve toplantıları da bu sebeple düzenliyoruz.”diyerek STK’lardan daha fazla destek istedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER