Göçer’in bilgisayarında Emniyet suç unsuruna rastlanmadı

Göçer’in bilgisayarında Emniyet suç unsuruna rastlanmadı

Göçer’in bilgisayarında Emniyet  suç unsuruna rastlanmadı
Göçer’in bilgisayarında Emniyet  suç unsuruna rastlanmadı

Geçtiğimiz günlerde bir sosyal paylaşım sitesinde tanınmış ve saygıdeğer bir reklamcı adına sahte profil açarak ahlaksız yazılar ve videolar yayınlayan kişiyi araştıran Adana Emniyet Müdürlüğü Bilişim Bürosu incelemelerini tamamladı.

Olayla ilgili olarak www.cukurovaturk.com Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Göçer’in şahsi bilgisayarı ve harici hard diskleri incelemeye alınmıştı. İncelemenin sonuçlanmasının ardından Göçer’in Bilgisayarında herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı öğrenildi.

Konu ile ilgili konuşan www.cukurovaturk.com Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Göçer, Adalete ve incelemeyi yapan emniyet unsurlarına güveninin sonsuz olduğunu kaydetti. Gerçeğin er ya da geç ortaya çıkacağından emin olduğunu söyleyen Göçer tarafımı kast ederek “internet sapığı” benzetmesi yapan ve inceleme aşamasında olan bir olayla ilgili olarak daha içeriğinin ne olduğunu dahi bilmeden karalamaya yönelik haber ve yazılarıyla incelemenin selametine zarar vermeye çalışanların olduğunu bildirdi. Karalamaya yönelik yayın yapanlarla ilgili olarak hukuki haklarını da arayacağını bildiren Göçer, “bu kişilere cevabını hukuk düzleminde vereceğini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER