Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özdemir’in Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim ÖZDEMİR "Başta Üniversite Hocalarımız olmak üzere, İdareci, Personel, Öğrencilerimiz’in, Gaziantepliler’in ve tüm Türkiye’nin Bayramlarını tebrik ediyor, sağlıklı nice bayramlara kavuşmalarını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özdemir’in Kurban Bayramı Mesajı
Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim ÖZDEMİR, mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız bir Kurban Bayramı'nı, Van’da yaşanan deprem felaketine, ülkemizde devam eden asker, polis ve sivil halka yapılan terör saldırılarına rağmen, hep birlikte huzur içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kırgınlıkların, küskünlüklerin sona erdiği; büyüklerin, akrabaların, hastaların ziyaret edildiği, yoksul ve muhtaçların hatırlandığı müstesna günlerdir bayramlarımız. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerektiğine inanıyorum.

 
 Ülkemizin, bayramı güvenli ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için bayram süresince fedakârca çalışacak Asker, Polis olmak üzere bütün Üniversite Çalışanlarımız’ın ve Öğrencilerimizin bayramlarını tebrik ediyor, sağlıklı nice bayramlara kavuşmalarını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile Gaziantepli hemşehrilerimizin,  Üniversite Rektörlerinin, Öğretim Görevlileri’nin, Öğrencilerin’in, Şehit Ailelerinin, Van’da deprem felaketine uğramış kardeşlerimizin ve tüm Türkiye’nin Kurban Bayramı'nı kutluyor, Kurban Bayramının insanımız ve insanlık için barış, huzur, refah ve kardeşliğe vesile olmasını diliyor; sevgi ve saygılar sunuyorum."

 
Prof. Dr. İbrahim ÖZDEMİR
Gazikent Üniversitesi Rektörü


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER