GELECEĞİN GÜCÜ GİRİŞİMCİLER 25 KASIM’DA G3 FORUM’DA BULUŞACAK

G3 Forum, 800’ü aşkın girişimci ve girişimci adayını, iş ve girişimcilik dünyasının önde gelen isimleri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

GELECEĞİN GÜCÜ GİRİŞİMCİLER 25 KASIM’DA G3 FORUM’DA BULUŞACAK
 GELECEĞİN GÜCÜ GİRİŞİMCİLER 25 KASIM’DA G3 FORUM’DA BULUŞACAK


G3 Forum, 800’ü aşkın girişimci ve girişimci adayını, iş ve girişimcilik dünyasının önde gelen isimleri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin girişimcilik alanındaki en büyük etkinliği olan Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum; Habitat, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve PublicisLive ev sahipliğinde, Turkcell Arıkovanı ana sponsorluğu ve TEB Özel Melek Yatırım Platformu desteğiyle 25 Kasım’da Suada’da altıncı kez gerçekleştirilecek.

G3 Forum, 800’ü aşkın girişimci ve girişimci adayını, M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ali Sabancı, Gülden Yılmaz, Kaan Terzioğlu, Gökhan Mendi, Hanzade Doğan Boyner, Emre Kurttepeli, Sezai Hazır gibi iş ve girişimcilik dünyasının önde gelen isimleri ile buluşturmaya hazırlanıyor.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, girişimcilik konusunda farkındalığı artırmak amacıyla tüm dünyada 160’ı aşkın ülke ile eş zamanlı kutlanan Global Girişimcilik Haftası kapsamında düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum; bu yıl 25 Kasım’da altıncı kez gerçekleştirilecek. Habitat, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve PublicisLive ev sahipliğinde G3 Forum, geleneksel olarak düzenlenen interaktif yuvarlak masa toplantılarında bu yıl 800’ün üzerinde girişimci ve girişimci adayını iş dünyasının önde gelen isimleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. G3 Forum’un bu yıl ki ana teması “Girişimcilik Senin İçinde: Gözünde Büyütme”.
Turkcell Arıkovanı ana sponsorluğu ve TEB Özel Melek Yatırım Platformu desteğiyle Suada’da gerçekleştirilecek etkinliğe, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, G3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, Doğan Online ve hepsiburada.com Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Galata Business Angels ve Endeavor Türkiye Başkanı Emre Kurttepeli, Habitat Derneği Başkanı Sezai Hazır’ın da aralarında bulunduğu iş ve girişimcilik dünyasından çok sayıda isim katılım gösterecek.


Girişimcilik ile ilgili her şey G3 Forum’da
G3 Forum kapsamında geleneksel olarak düzenlenen ve genç girişimcileri mentorlar ile buluşturan yuvarlak masa toplantıları, girişimci adaylarının mentorların tecrübelerinden yararlanarak girişimcilik yol haritası çıkartmalarına yardımcı olacak. Başarılı girişimcilerin ve iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin deneyimlerini aktaracağı oturumlar ile devam edecek etkinlik kapsamında girişimcilik ile ilgili tüm başlıklar mercek altına alınacak.
G3 Forum 5 yılda 5000’den fazla girişimciye ulaştı
Türkiye’de girişimciliğin gelişmesi için gerekli altyapının oluşmasına katkıda bulunan ve 2011 yılından bu yana girişimcilik alanında Türkiye’deki en önemli ve en büyük etkinlik olan Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum, geçtiğimiz 5 yılda 5000’den fazla girişimci ve girişimci adayına katkı sağladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109