MURAT SEÇKİN VE NEDİM SAATÇİOĞLU SANATSEVERLERLE BULUŞTULAR.

MURAT SEÇKİN VE NEDİM SAATÇİOĞLU “SEÇKİN ŞARKILAR ALBÜMÜ” LANSMANI İLE“ANILAR & MÜZİK” PROGRAMINDA SANATSEVERLERLE BULUŞTULAR.

MURAT SEÇKİN VE NEDİM SAATÇİOĞLU SANATSEVERLERLE BULUŞTULAR.
 MURAT SEÇKİN VE NEDİM SAATÇİOĞLU SANATSEVERLERLE BULUŞTULAR.

 MURAT SEÇKİN VE NEDİM SAATÇİOĞLU “SEÇKİN ŞARKILAR ALBÜMÜ” LANSMANI İLE“ANILAR & MÜZİK” PROGRAMINDA SANATSEVERLERLE BULUŞTULAR.

Koro Şefi, Bestekar ve Ses Sanatçısı Murat Seçkin ile Şair, Güftekar Nedim Saatçioğlu, 15 Kasım 2016’da CKM de gerçekleştirilen, “ANILAR ve MÜZİK” Programında Nesibe Müsevitoğlu’nun konuğu oldu.
Gecede Sunumunu Funda Aksoy’un yaptığı programda Murat Seçkin’e ait “Seçkin Şarkılar Albümü” lansmanı da yapıldı.
Albümdeki şarkılar, sanatçı Murat Seçkin ve vokalde yer alan  Gamze Gülten Saraç, Gülay Dereli ile Tuncay Şimşir tarafından yorumlanırken, Nedim Saatçioğlu da kendisine ait güfteleri okudu.
Zeynettin Maraş, Zekai Tunca, Ateş Böceği Ercan, Atilla Yelken, Kemal Külah, Tezcan Feyyaz Günday, Çağdaş (Çağdaş Suseven),Sevinç Çelebi, Şeyda Sevinçli, Nejla Şan, Şebnem Şener, Gülderen Tümtaş, Gülsen Yurdakul Kürkçü, Adnan Atlığ  vb gibi Türk Müziğinin tanınmış isimlerinin katıldığı geceye izleyicilerden de büyük ilgi  oldu ve bazı konuklar programı ayak izlemek zorunda kaldılar.
Sözleri Nedim Saatcioğlu, Zeynettin Maraş, Aşkın Tuna, Hüsnü Üstün, Sami Derintuna, Atılay Erge ile Zekai Tunca'ya ait eserler Murat Seçkin tarafından seslendirilirken,  Zekai Tunca ve Çağdaş da (Çağdaş Suseven) sahne alarak, konuklara en güzel eserleri sundular.
Program içerisinde sahneye davet edilen Bestekar Kamuran Yarkın ile Söz Yazarı Aşkın Tuna da Murat Seçkin ile Nedim Saatçioğlu için övgü dolu kısa konuşmalar yaptılar.
Daha sonra da yılların sanatçısı Ateşböceği Ercan (Ercan Bostancıoğlu) sahneye davet edildi ve her zaman olduğu gibi konukları kahkahaya boğdu.
Program yapımcısı; Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu, konuk sanatçılara teşekkür çiçeklerini Müzik Gönüllüleri Başkanı Reyhan Çarpa ile birlikte verdi.
Unutulmaz gecen Murat Seçkin’in sanatçıları sahneye davet ederek birlikte kapanış eserini okuması ile sona erdi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109